17°C

Beograd

NAJVEĆI RASIPNICI MEĐU ZNAKOVIMA ZODIJAKA: Da li ste među njima?

Bez obzira da li vole da troše, ne žele da rade izvan svoje zone komfora ili samo uživaju u dobrim stvarima, ova tri horoskopska znaka jednostavno ne znaju kako da uštede.

Ako ste na ovoj listi, onda smo sigurni da ćete shvatiti zašto ste ovde!

Strelac

Strelčevi zaista znaju kako da zarade, ali kada je reč o štednji - zaista su užasni. Njihov detinjasti stav prema novcu i nerazumna potrošnja ne dozvoljavaju im da ostave ni jedan dinar. Pripadnici ovog znaka ne pitaju jednostavno šta koliko košta, već odmah troše na ono što im donosi zadovoljstvo.

Ribe

Ribe su stalno u finansijskim problemima. Njihove glave su stalno u oblacima, tako da nisu navikle na teški rad. Često zarađuju od svog talenta i otvorenog uma. Pa, ako je nešto van njihove zone komfora, propuštaju hiljade mogućnosti za dodatnu zaradu tokom života, jednostavno zato što se plaše neuspeha.

Vaga

Vaga ima zadivljujući osećaj lepote. Oni uživaju u estetici i lepoti sveta oko sebe. Zato stalno troše na lepe stvari koje im često nisu potrebne. Umetnik u njima neprestano žudi za lepotom, pa često daju prednost lepim stvarima, sve dok u džepu ne ostane ni jedan dinar.

Ženski Magazin
Foto:Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar