23°C

Beograd

ONI BAŠ NEMAJU SREĆE U LJUBAVI: Ova 4 horoskopska znaka teško nalaze SRODNU DUŠU!

Iako je stvarno teško pronaći srodnu dušu, nekim ljudima prava ljubav jednostavno nije suđena. Ovi horoskopski znaci su, nažalost, skloni da izaberu pogrešne osobe i zato često završe slomljenog srca.

Rak

Rakova dobrodušnost razlog je zašto se za njih uvek vežu pogrešne osobe. Rak pokušava da vidi samo dobro u ljudima i zato ostaje u nezdravim okruženjima mnogo duže nego što bi trebao. Veoma loše podnosi raskide pa se trudi svim snagama da popravi odnos sa trenutnim partnerom.

Ribe

Za osobe rođene u znaku Riba moglo bi se reći da žive u nekom svom svetu i ne shvataju šta se zapravo događa oko njih. Njihove ljubavne priče neretko su tragične jer se zaljubljuju u one koji njih nikada ne bi ni pogledali. Teško im je pronaći nekoga ko će ih razumjeti pa većinu života provedu oplakujući propale veze.

Ovan

Ovnovi najčešće pucaju od samopouzdanja, što nije uvek dobra stvar. Upravo ih to uverenje da oni uvek znaju i biraju najbolje zaslepi pa svoje partnere pokušavaju da promene i nameću im svoje stavove i mišljenja, što vrlo brzo rezultira pucanjem ljubavne veze.

Bik

Bikovi ne podnose samoću. Oni su u neprestanoj potrazi za partnerom jer ne žele da budu sami pa se često odluče za nekog ko im uopšte nije kompatibilan. Vrlo su tvrdoglavi pa pokušavaju da ostvare zdrav odnos, ali kada jednom shvate da im nije suđeno, razočarano odlaze u dalju potragu.

Izvor: index.hr
Foto: Pixabay.com

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar