0°C

Beograd

Photo: Arhiva

Izvor: Tportal.hr

Četiri horoskopska znaka idealna za brak!

Brak - bio formalno sklopljen ili ne - najviše je "u krvi" znakovima pod vladavinom planeta ljubavi Venere - Vagi i Biku.

Zvezde kažu da su ovi znakovi najbolji supružnici:

BIK

Bikovi imaju tradicionalan pogled na brak. Shvataju ga ozbiljno i pomno će saslušati sve što im matičar i sveštenik govore. Odgovorno se odnose prema svemu, pa i prema braku. Da bi sprečili raskid, tolerisaće sitne partnerove ispade i preuzeti veći deo kućnih obaveza na sebe. Prioritet im je zaštititi interese dece i sačuvati zajedničku imovinu.

VAGA 

Rođeni u ovom znaku zavisni su od ljubavi pa maštaju o venčanju i bračnom partneru od detinjstva. Uložiće mnogo u funkcionalnost i opstanak braka ne bi li izbegli stres razvoda i ponovne samoće, ali i da prikažu okolini svoj privatni život skladnim. Da ne bi morali živeti sami, u nedostatku boljeg izbora spetljaće se i sa ispod prosečnim partnerom, kojeg će napustiti pronađu li nekog kvalitetnijeg. U prelaznom razdoblju potajno će održavati oba odnosa.

RAK

Duboko osećajnim Rakovima brak je kruna ljubavi, a samu svečanost venčanja doživljavaju kao najvažniju epizodu u životu. Bračni drug i zajednički dom ključni su za njihovo blagostanje pa će prema njima usmeriti većinu resursa. Decu smatraju bračnim imperativom jer ih vide kao sponu koja će učvrstiti njihov odnos s partnerom. Imaju li decu, potrudiće se ostati u braku čak i ako im se partner ozbiljno zameri.

RIBE

Mnogo udobnije i srećnije žive ako imaju na koga da se oslone, a za tu su ulogu idealni bračni drugovi. Održavaju brak i dom nežnošću i ljubavlju, a nikad ne zaboravljaju poljubiti voljenog kad dođu kući. Oprostiće mu skoro sve, a više od prevare strahuju da ih on zauvek ne napusti. Ako je uzrok krize treća osoba, neće se ponašati ljubomorno i osvetoljubivo, nego će biti spremni na sve samo da bi ponovo zadobili partnera.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti