Izvor: mondoportal
12.11.2020 u 03:05
0

HOROSKOP ZA 12. NOVEMBAR: Nekome cveta ljubav, a nekome vene zdravlje

Saznajte šta vas danas očekuje

OVO MORATE ZNATI

PROGON ODLAZEĆE VLASTI: Vladika Kirilo priveden u Podgorici, vernici se okupili ispred stanice! (VIDEO)

TRI UBISTVA I POKUŠAJ U BEOGRADU USRED DANA: Da li nešto povezuje ove slučajeve?

VAKCINACIJA PROTIV KORONE BI U SRBIJI MOGLA DA BUDE OBAVEZNA: Evo od čega to zavisi i KOLIKU KAZNU će snositi GRAĐANI koji je ODBIJU

Ovan

Danas imate višak energije. Sjajno se osećate. Ne nervirajte se ako sve ne ide kako ste zamislili. Bavite se sportom ako imate vremena.

Bik

Preosetljivi ste. Trebalo bi da provedete više vremena kod kuće. Odradite samo one obaveze koje su neodložne.

Blizanci

Ne delite previše saveta drugima, nego se posvetite poslu i prijateljima. Promena sredine bi vam isto prijala. Veoma ste strastveni i romantični.

Rak

Danas je jako uspešan dan za vas. Sjajno se osećate. Imate dosta posla, ali će se sve isplatiti. Ne jedite prezačinjenu hranu.

Lav

Budite komunikativni i izađite drugima u susret. Nemojte se previše da se nervirate oko posla, nego pokušajte da se odmorite i da ugodite sebi. Moguća je poseta prijateljima ili rodbini.

Devica

Potrudite se da se posvetite završavanju započetih zadataka na poslu. Moguć je problem sa fokusom. Stanje na poslu je dobro i bićete zadovoljni na kraju dana.

Vaga

Odličan je dan za neke nove kontakte. Potrudite se da se fokusirate na svoje potrebe. Ne dozvolite da vas ometaju kolege dok radite.

PROČITAJTE JOŠ I OVO: 

PA, OVO JE HIT! Pogledajte kako Beograđani čuvaju parking mesto (FOTO)

ŽIVOTNE TAJNE ANĐELINE I BREDA: Bivši telohranitelj otkriva šta ga je šokiralo

VELIKA POLICIJSKA AKCIJA NA GRANICI: Zaustavljena isporuka za OVK!

Škorpija

Nemate baš previše volje za radom. Premoreni ste od obaveza od prethodnih dana. Nemojte da imate previše poverenja u druge ljude.

Strelac

Odličan je dan za putovanje ili planiranje nekog puta, ako ste u prilici. Imate dosta ideja kako biste mogli na drugačiji način da uradite neke obaveze. Neki prijatelj može da da dobar savet u vezi sa problemima koji vas muče.

Jarac

Danas je dobar momenat za nove početke na poslu. Sve vam ide od ruke. Posao mora da bude na prvom mestu, da biste izgradili dobru podlogu za budućnost. Drugi ljudi će da vam izađu u susret.

Vodolija

Zainteresovani ste za napredak i usavršavanje. To je uvek dobra ideja. Odlično se osećate pored voljene osobe. Ako ste slobodni, danas ćete da budete prilično strastveni.

Ribe

Izvesni su problemi sa zdravljem. Nervozni ste malo više nego inače. Moguć je pritisak zbog posla, pa ne uključujte previše emocije u sve što radite.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter