7°C

Beograd

Photo: Pixabay.com/Printscreen

Izvor: Alo.rs

VENERA U ŠKORPIJI OD 15. DECEMBRA POKREĆE BURU EMOCIJA: Neće izostati ljubomorni ispadi, agresija

Emocije su pod opsadom, ljudi će biti spremni da na prepad otimaju ono što misle da im pripada.

Venera je sinonim za ljubav, a Škorpija je znak u kojem je najizraženija seksualnost. Ipak, to ne znači da će u narednom periodu biti strasti i se*sa. Venera se ne oseća dobro u Škorpiji, jer ovaj znak u njoj budi sve najgore - opsesiju i kontrolu!

Venera u Škorpiji doneće dramatične situacije, naročito ljubomorne i posesivne, a na površinu će isplivati i pritajene strasti. Svi će osećati da neko nad njima uspostavlja kontrolu, a ovo će se naročito osećati u porodici, međuljudskim odnosima.

Tačnije, problem Venere u Škorpiji je što svi sve doživljavaju lično i krajnje ozbiljno, svi se ponašaju ekstremno i spremni su samo na ekstremna osećanja. Odjednom će sve postati važno i svi će biti spremni "da umru" za nešto što im do juče nije toliko značilo.

Problem ovog odnosa je što će mnogi biti spremni da uzimaju i rešavaju probleme silom. Još veći problem je što, kada nešto naume sa mnogo strasti, neće hteti to da puste... Opsesija kontrolom će "sići! do najmanjih sitnica i najviše štete će naneti upravo onom ko je spreman da uradi sve da postigao cilj. Znači, ko je u narednom periodu spreman da podigne ton, nekog kontroliše i krene u akciju učiniće sebi najveću štetu.

SVE O KORONI

KON OTKRIVA DA LI ĆE VAKCINA BITI OBAVEZNA I ZA DECU

SAZNAJTE KOLIKO DUGO MOŽETE DA BUDETE SA ZARAŽENIM U ISTOJ PROSTORIJI A DA NE OBOLITE

KORONA TRESE REGION: ČEKAJU U REDOVIMA DA SAHRANE NAJMILIJE

KREĆE SA RADOM KOVID BOLNICA U BATAJNICI: Premijerka zadovoljna! Uradili smo za četiri meseca što nije urađeno za 40 godina (VIDEO)

DOKTOR TIODOROVIĆ UPOZORAVA: Mnogo će nas koštati kašnjenje oštrijih mera!

Kada se Venera posmatra sa Zemlje izgleda kao najlepše i najsjajnije nebesko telo. Sa druge strane, Škorpijom vlada Pluton, najudaljenija i najhladnija planeta u Sunčevom sistemu. Dok Venera budi u ljudima nežnost i ljubav, Škorpija podstiče misteriju i agresiju.

Nažalost, period u naredne dve nedelje obeležiće grčevita borba da se iz najbolje namere zaštite voljene. U isto vreme ova zaštita će biti naporna i zaštićeni će je osećati kao kontrolu.

Ovakva Venera u Škorpiji je teška za veze i najgore će proći one osobe koje finanasijski zavise od partnera. Oni koji sada uplove u ljubavne vode shvatiće da je ovakva veza toksična, puna strasti i kratkotrajna.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar