2°C

Beograd

HOROSKOP ZA VIKEND: Očekuju vas rizična osećanja i jake intuicije! (foto)

Turbulentan vikend doneće vam rizična osećanja, važne odluke, ali i čarobne mogućnosti! Astrolozi savetuju da nedelju provedete van kuće, a evo i zašto...

Kao i cela nedelja, petak, 24. mart, potencijalno je "zapaljiv" zbog mnogo planeta u vatrenim znakovima, kaže astrolog Gregory Scott. Merkur u Ovnu vrlo je direktan, napadan, silovit. Ako, ne primer, kažete nešto pogrešno, neko može da plane, a situacija da izmakne kontroli. Zato je potrebno biti posebno oprezan.

Merkur u Ovnu u opoziciji je s Jupiterom u Vagi, "što zaista sažima energiju nedelje "ja protiv njih", kaže G. Scott. Merkur u Ovnu prenosi u komunikaciji "kako ja mislim/ono što želim", dok Jupiter u Vagi govori "sreća dolazi od drugih ljudi, od mojih odnosa s njima". Oni su na potpuno suprotnim stranama, pa morate pokušati da pronađete ravnotežu, da izbegnete isključivost i da reagujete kad primetite da je neko isključen iz nečega i da ga pozovete na saradnju.

To je posebno važno upravo u petak, kad je Mesec u Vodoliji u trigonu s Jupiterom u Vagi kao i u sekstilu s Merkurom u Ovnu pa će rad s drugima dati najbolje rezultate, ističe britanski astrolog.

U subotu Mesec ulazi u Ribe, a Venera je u konjunkciji sa Suncem, koje ju potpuno nadvladava. "Venera je planeta ljubavi i lepote, retrogradna je i u Ovnu je, tako da je već slaba. Sunce, ego, sad je nadvladava", objašnjava G. Scott. Čak i doslovno - jer Venera će nekoliko dana na nebu biti nevidljiva. "Ego dominira", ističe astrolog. Stvar donekle spašava Mesec u Ribama, koji daje emocionalnu dubinu. "Važno je da dopustite da vas vode emocije kako vas ne bi obuzeo ego." Mesec u Ribama jača intuiciju i daje dubinu vašim emocijama i omogava da se povežete sa svojim istinskim ja.

Seanse
Foto: Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar