20°C

Beograd

DA LI STE MEĐU NJIMA? Ovo su tri NAJLJUBOMORNIJA znaka!

Svaki horoskopski znak ima neku karakteristiku po kojoj se izdvaja, a za sledeća tri znaka tvrde da su najljubomornija. Da li ste među njima?

Ovan

Pripadnici ovog znaka imaju problem s apsolutnim poverenjem, zbog čega pomno prate poteze svog partnera i analiziraju ih. Na pojavu sumnje reaguju impulsivno i trenutno, bez obzira na to gde se i pred kim nalaze. S obzirom na to da su hiroviti, od njih možete da očekujete svašta, čak i pretnje.

Lav

Pripadnici ovog znaka poprilično su skloni ljubomori, ali ona nije tako gruba kao kod drugih znakova i često izgleda samo kao potvrda ljubavi i njihovog interesa. Najčešće su ljubomorni zbog povređenog ponosa, prevelikih očekivanja od partnera ili iz straha da ih on ne voli dovoljno, a prevare se više plaše zbog udarca svom egu nego izdaje ljubavi.

Škorpija

Škorpije su najviše ljubomorne od svih znakova, iako postoje izuzeci. Uglavnom, kod iskazivanja ljubomore nisu nimalo taktični, ne biraju reči i mogu se osećati izdano zbog stvari na koje druge ne bi reagoavali. Teško će otvoreno priznati ljubomoru rečima, ali ona će se jasno iscrtavati na njihovim licima.

HappyTv.tv
Foto: Pixabay

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar