26°C

Beograd

LEGENDARNI TITANIK: Scene koje nikada do sad niste videli!

Film Titanik, projekat čuvenog režisera Džejmsa Kamerona , dok je sniman, je bio ozloglašen kao najskuplji film ikada, sa budžetom od 200 miliona dolara, a onda je postao prvi film u istoriji koji je zaradio milijardu dolara.

I sve to uprkos antikampanji koja je trajala mesec dana u kojoj se tvrdilo da je ovaj film, posprdno nazivan "Romeo i Julija na brodu", osuđen na propast.

Ljubavnu priču ovog filma iz 1997. godine svi znaju i nema onog koji je pomislio da bi sve bilo lepše da je kraj bio drugačiji... i bio je, samo je izbačen u montaži, kako prenosi stranica Future Goals.

Kako obično biva, na kraju se snimi nekoliko alternativnih završnih scena, i u zavisnosti od reakcije publike na probnim projekcijama, odabere se onaj najbolji.

Ovoga puta, Kameron je odustao od ovakvog kraja jer je procenio da dijalog nije najbolji, kao i da se ne uklapa u ostatak "Titanika" .

Glavna glumica koja pronalazi plavi dijamant u džepu rešava da da se baci sa Titanika, međutim Kameron je ipak odustao od ovog dramatičnog kraja i prikazao baš onaj kakav godinama gledamo.

Kakve li to tajne jos krije ova legendarna priča ikada...

b92.net
Foto: instagram/titanic/

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar