Izvor: HappyBSC
18.06.2020 u 14:30
0

NOVI HIT SERIJA NA HAPPY TV: Emotivna drama pet sestara „U osvit zore“

Nova turska hit serija „U osvit zore“ na Happy TV donosi nam na male ekrane toplu ljudsku priču o sudbini sestara, koja se emituje svakoga dana u 18.05 sati.

One žive u Istanbulu, mirnim i srećnim životom, u maloj kući, sa svojim roditeljima. Elif je studentkinja, buntovna Armagan uvek je na strani pravde, Eliz prati modu i trendove, bolešljiva Blige je veoma vredna i odgovorna. I na kraju, najmlađa i najemotivnija je šestogodišnja Džansu. 

Život im je bio divan sve dok u osvit jedne zore ne izgube i oca i majku. Od tog momenta ove hrabre devojke nastavljaju same, boreći se kao lavice za bolji život. 

Okružene različitim ljudima ni ne sanjaju da im opasnost preti možda od onih koji su im najbliži. Često su i same međusobno u sukobu, ali ih sestrinska ljubav uvek vrati na pravi put.

Da li će uspeti da se održe kao porodica ili će život ipak uspeti da ih rastavi? Saznajte svakoga dana u 18.05 sati na Happy televiziji.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter