28°C

Beograd

Imate noćne more i stalno gubite stvari? PROVERITE DA LI STE MOŽDA UKLETI!

Loše stvari uvek izaberu vas od čitavog okruženja, gubite novac, stvari, proživljavate raskide i ništa vam ne ide od ruke.

To je uglavnom normalna i prolazna faza života, deo psihičkog i fizičkog stanja, međutim, razni tekstovi o kletvama ukazuju da su ovo najčešći znakovi da vas je neko prokleo.

1 Nagli pad energije

Bili ste osoba puna života, energični, a onda ste odjednom izgubili volju, kao da ste u trenutku potonuli.

2 Finansijski gubici

Osoba ste koja vodi računa o finansijama, a pokosili su vas finansijski gubici, u smislu da ste odjednom izgubili nekim ulaganjem, ili ste se našli u bezizlaznoj situaciji.

3 Učestali ljubavni problemi

Vi ste tip koji je uglavnom u stabilnim ljubavnim vezama, a u zadnje vreme doživljavate brodolome, raskide, razvod ili gubitak želje za seksom i ljubavi.

4 Noćne more

Svako bar jednom sanja neki košmar, ali ako snovi postanu čudni i zastrašujući, uverljivi i uglavnom su o vašoj smrti, zmijama, škorpionima i padanju sa velikih visina, to može biti znak kletve.

5 Gubite nakit

Izgubili ste omiljeni komad nakita ili se neobjašnjivo pokidao - i ovo je jedna od stvari koje se povezuju sa vračanjem.

6 Maler

Ovo je subjektivna stvar, ali vam i drugi ljudi kažu da imate seriju loše sreće koja nikako da prestane. To onda može zaista biti loš znak, koji ukazuje da vam je bačena neka kletva.

7 Neobjašnjiva bol

Imate učestale bolove, najčešće u predelu donjeg dela leđa, stomaka, u nogama, a lekari nikako da otkriju uzrok tome.

8 Problem sa spavanjem

Kada se tokom noći budite ili preterano znojite, ne možete dugo da utonete u san, a nikada pre niste imali takvih problema, to može biti znak da ste nečija meta.

Izvor:Alo.rs
Foto:BesnoPile

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar