8°C

Beograd

CALL OF DUTY: MODERN WARFARE: Multiplejer gejmplej i novi modovi! (VIDEO)

Kao što je i najavljeno, sa dolaskom avgusta smo dobili i premijerni prikaz gejmpleja za multiplejer koji nas očekuje u Call of Duty: Modern Warfare.

U trejleru smo imali prilike da vidimo dosta novina koje deluju zanimljivo i to su pre svega novi modovi igranja. Pored standardnih modova, tu su i oni "manjeg kalibra", sa 2-na-2 bitkama, poput Gunfight, a predstavljen je i mod igranja za 100 igrača, ali neće biti Battle Royale.

Mod igranja koji nam je privukao najviše pažnje je Night Mode, retko viđan u igrama gde ćemo se boriti u mraku upotrebom razne opreme i taktičkih sposobnosti.

Oružje je moguće levelovati i kastomizovati, što je otkriveno još ranije, a Infinity Ward je otkrio da će svaka puška imati predvidivi trzaj kako bi se igranje olakšalo.

Prikazani su i dodaci koji se otključavaju kroz killstreak sistem, pa tako vidimo tenkove i razne druge dodatke, među kojima se nalazi i zamena za nuke, a to je White Phosphorous koji stvara dimnu zavesu i pritom nanosi veliku štetu igračima.

Call of Duty: Modern Warfare izlazi 25. oktobra, a imaćemo prilike da isprobamo igru kroz otvorenu betu 21-23. septembra.

Izvor: B92
Foto: Youtube/Printscreen

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar