Izvor: TELEGRAF
03.06.2020 u 18:26
0

Ukoliko vam nije dosta korone, ova igrica je prava stvar za vas! (VIDEO)

I pored brojnih filmova i igara koje za temu imaju stvarne i izmišljene globalne katastrofe i epidemije, bilo je samo pitanje vremena kada će i aktuelna pandemija korona virusa inspirisati nekog developera da sedne za tastaturu.

Upravo takav developer se našao i ponudio igru pod naziovm Coronavirus Quarantine Simulator, čiji izlazak je najavljen za 16. jun, na platformi Steam.

OVO MORATE ZNATI

OPASNOST ZVANA „DRUŠTVENE MREŽE“: Ove stavke ODMAH IZBRIŠITE sa svojih profila!

Ljudi su JELI SAPUN i SREDSTVA ZA ČIŠĆENJE: Opasne posledice DEZINFORMACIJA o korona virusu!

KOŠARKAŠKI TRENER DEJVID BLAT ODUŠEVLJEN: Nikola Milutinov NAJBOLJI CENTAR u EVROPI!

VUČIĆ O PRIJATELJSKOJ RUSIJI: U njihovu kadrovsku politiku se ne mešamo!

U igri nezavisnog tima Fancy + Punk igrač je prilici da proživi sve segmente života pod pandemijom korona virusa, koja još uvek traje.

Tokom igre, igrač mora pravilno da pere ruke i vodi računa o održavanju distance, koju ne sme da prekrši, da ide u kupovinu neophodnih namirnica, kao i da osmisli kvalitetan način da ispuni vreme tokom kućne izolacije. Igru odlikuje jednostavna i komična grafika.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter