1°C

Beograd

IZUM IZ SNOVA: Evo kako da sačuvate VREDNE STVARI na plaži od KRAĐE! (VIDEO)

Iako su peškir i kupaći sve što vam je potrebno za plažu, retko ko će na nju otići bez telefona, novčanika i ključeva od kuće, pa je prenosni sef za plažu Beach Vault idealno rešenje za njihovo bezbedno čuvanje od lopova koji često haraju plažom.

Ovaj sef je poseban po tome što je napravljen u obliku vijka, anakon što u njega stavite sve sitnice koje želite da sačuvate, jednostavno ga zabodete u pesak, a gornji deo prekrijete posebnim peškirom koji će ga sakriti od znatiželjnih pogleda.

Projekat je započet na Kickstarteru gde je sakupljeno dovoljno novca za proizvodnju ovog uređaja, a danas ga je moguće kupiti za 39 dolara.

Međutim, ovo inovativno rešenje funkcioniše samo ako se kupate na peščanim plažama.

Ako vam kojim slučajem Beach Vault nije dovoljno siguran, to je i Yelpie.

Yelpie je nešto napredniji sef koji izgledom podseća na veću kutiju za naočare. Sa spoljne strane nalazi se brojčanik pa nakon što u sef ubacite stvari, potrebno je ukucati PIN kako bi se on zaključao. Vodootporan je i radi sa dve baterije.

Osim brojčanika sa spoljne strane nalazi se i detektor pokreta koji je dovoljno osetljiv da ne detektuje slučajne udarce, a u slučaju pokušaja provale, pogrešno ukucanog PIN-a ili nečeg sličnog, oglašava se alarmom.

Pogledajte video:

HappyTv.rs
Foto: YouTube/Marcal DaCunha/Hebfactor

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar