13°C

Beograd

Photo: eu

Izvor: tanjug

MAESTRO STIŽE U BEOGRAD Marko Ferini drži majstorski kurs

Jedan od vodećih evropskih pedagoga klasičnog baleta, maestro Marko Ferini iz Italije, održaće u Beogradu majstorski kurs od 13. do 18. januara, u organizaciji Nacionalne fondacije za umetničku igru.

OVO ĆE VAS ZANIMATI

KON PODELIO STATUS ČLANA PORODICE: 9 lekara je bilo na respiratoru, sad ih je 7... Umrli su

DANAS JE DRUGI DAN BOŽIĆA: Slavi se Sabor Presvete Bogorodice, običaji su brojni

PRODUŽENA ZABRANA: Grčka ipak ne otvara granice građanima Srbije

BELI POKRIVAČ RASTE: Blizu pola metra snega u Ivanjici i Sjenici, 17 sela bez struje

IZLILE SE REKE, POPLAVE! Najkritičnije u Đakovici, policija najavila evakuaciju!

Učenik čuvene primabalerine milanske Skale - Lilijane Kozi, Ferini je pedagog značajnih italijanskih škola kao što su Akademija Teatra milanske Skale i Nacionalna akademija igre u Rimu, i kompanije Aterballetto iz Ređo Emilije.

Master klas je namenjen različitim uzrastima učenika koji pohađaju profesionalne baletske škole u Srbiji i mladim igračima. Plesač i pedagog, Ferini je čest gost evropskih trupa i baletskih škola, kao i član žirija mnogih baletskih takmičenja, a ovo mu je četvrti put da dolazi u Beograd kako bi radio sa talentima iz cele Srbije.

SAZNAJTE I OVO

ZA ŠARENI TANJIR Top saveti za zdraviju i raznovrsniju ishranu u 2021.

OPET PROROCI Kako su Simpsonovi mnogo ranije predvideli nedavne događaje u SAD-u (VIDEO)

LJUDSKI OTPAD KAO GORIVO Vozovi u Britaniji prevoziće putnike na biometan

NAJBOGATIJI NA PLANETI Gazda "Tesle" skinuo sa trone neprikosnovenog Bezosa

On će svakodnevno voditi časove klasičnog baleta u salama Baletske škole Nacionalne fondacije za igru u Beogradu, u Kolarčevoj 3. Grupe će biti podeljene na početnike (deca od 9-12 godina), srednji nivo (13-15 godina) i napredni-profesionalni nivo (16-20 godina).

Cilj ovog kursa je da približi nove metode iz oblasti pedagogije klasičnog baleta, kao i da omogući dragoceno iskustvo saradnje i kontakta između mladih igrača iz Srbije i evropskih baletskih pedagoga, škola i kompanija.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar