15°C

Beograd

ŽENE NE ZNAJU ŠTA ŽELE: Odlučila se na razvod zato što joj muž kuva i nikada se ne svađa sa njom! (FOTO)

Jednom mu je zamerila što je dobio na težini, a on je počeo odmah da vežba, ali je uskoro slomio nogu.

U jednom od sedam emirata koji se nalaze u sastavu Ujedinjenih Arapskih Emirata, žena je podnela zahtev za razvod šerijatskom sudu jer je muževljeva ljubav prevelika da bi mogla da je podnese.

Šerijatskom sudu u Fudžejri žena je podnela zahtev za razvod zato što muž kuva, čisti i strastveno je voli, ali ona oseća da je njegova naklonost i dobrota guše.

-Nikada nije vikao na mene niti mi je išta odbio-svedočila je "nesrećna" žena na sudu.

Pomagao joj je da čisti kuću, ponekad je kuvao i ni oko čega se nije sporio sa njom od kada su u braku. Tvrdi da joj se život pretvorio u "pakao" jer je muž toliko dobar prema njoj.

-Čeznem da se makar jedan dan posvađamo, ali to je nemoguće sa mojim romantičnim mužem koji mi sve prašta i obasipa me poklonima. Želim raspravu, želim da iznese svoje mišljenje, ne mogu da podnesem toliku poslušnost-dodala je tužilja.

Jednom se požalila na njegovu težinu, pa je započeo strogu dijetu i vežbao da bi se vratio u formu, ali je zbog napornih vežbi slomio nogu.

Muž se branio da nije učinio ništa loše i da je hteo da bude savršen i ljubazan suprug i zatražio je od suda da savetuje njegovu suprugu da povuče slučaj.

-Nije fer suditi o braku posle prve godine, svi se učimo na svojim greškama-branio se muž.

Sud je na kraju odredio odlaganje slučaja kako bi par dobio priliku za pomirenje.

Izvor:Kurir:Still
Foto:Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar