5°C

Beograd

KARTE SU OTVORENE: REPER NAPAO ŠOGOROVIĆA PA GA PEVAČ IZ DERVENTE SPUSTIO NA ZEMLJU!?

SKANDAL PRED FINALE: IZABELA ALIJOSKI SE SKINULA PRED MOMCIMA U VILI!?

Od kada su saznali kada je finali, ukućani velelepne vile su bili spremni na sve ili ništa te su sinoć otvarale nove teme o kojima niko nije znao ništa. Pljuštale su tako optužbe sa svih strana,međuim one su se nastavile u dvorištu i u ostalim delovima kuće.

PUMPAJU SVOJ EGO: UKUĆANI UPALI U DILEMU, OVO IH NAJVIŠE MUČI! (FOTO)

Tako su se sporečkali Dario Šogorović i Vuya koji su ušli u otvoreni sukob dok su bili u ostavi. Šogorović je na sve načine pokušavao da objasni Vuyi kako bi mu bolje bilo da spakuje stvari pošto će verovatno ispasti dok je reper odgovarao sa pretnjama kako će izneti navodno Dariove tajne:

“Hoćeš da igramo rijaliti, da li znaš šta je incest”– ponavljao je Vuya u želji da isprovocira Šogorovića no to mu nije pošlo za rukom.

NISU IM SMETALI POGLEDI CIMERA: SE*S U DVORIŠTU, NIKO NIJE OČEKIVAO? (FOTO)

“Koliko imaš spotova? 52? Ja kada bih uradio tri spota i da mi treći ne bude hit, ja više nikad ne bih snimao”- znao je Dario šta najviše boli repera

“Ja ne igram rijaliti, ja sam jedini ovde iskren i to je rečeno u stuiji a tako je i napolju. Ja ne igram rijaliti i ne ližem dupe kao vi svi”- nastavio je pevač iz Dervente dok se Vuya povukao i napustio ostavu

Po svemu sudeći ovo je samo početak konflikta između dvojice igrača a šta će se danas desiti i da li će izneti sve tajne koje znaju jedan o drugom ostaje nam da vidimo.

NE MOŽE DA JOJ POMOGNE: TEODORA JE POKUŠALA DA JE IZVUČE IZ KOMORE, USPELA JE SAMO DA URADI OVO! (FOTO)

Happytv.tv
Foto:Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar