18°C

Beograd

SPREMA SE ŠOU, FINALE JE JAKO BLIZU: Jelena i Ivan do kraja u RATU, Milijana navalila na Milojka! (FOTO)

SVE SE TRESE: VESNA RIVAS PRIZNALA SA KOJOM UČESNICOM SE VIĐA NA SUDU!? (FOTO)

Sedmu sezonu "Parova" obeležile su svađe, ali takođe i mnoge ljubavi kao i se*s među takmičarima. Vila u Zemunu tresla se iz različitih razloga, a za subotu veče, 13. juli, zakazano je veliko finale kada će se konačno saznati pobednik ove sezone.

DOK SVI SPAVAJU: DARIO ŠOGOROVIĆ ZGRABIO ILIJANU PA SE ZAJEDNO SA NJOM BACIO U BAZEN! (FOTO)

Dve večeri pred kraj održana je i poslednja žurka u vili. Učesnici su se uglavnom suzdržavali od sukoba, pa su time iznenadili gledaoce koji su navilkli na uvek napetu atmosferu tokom trajanja rijalitija. Naravno, svađa Ivana i Jelene Ilić je postala svakodnevna rutina.

POSLEDNJI VOZ: MILIJANA UHVATILA GOLOG MILOJKA U OSTAVI PA GA LJUBI DOK GLEDA KAMERU!? (FOTO)

Sve u neverici ostavile su beskrajne svađe Ivana Marinkovića i njegove devojke Jelene Ilić. Aleksandar Požgaj je igrao na kartu švalera, zavodeći mlade učesnice, Milijanu Bogdanović i Ivaniju Bajić. Milijana je govorila da su imali intimne odnose, pojavio se i snimak seksa sa Ivanijom, ali je Požgaj sve to demantovao.

SPREMNA DA MENJA PROFESIJU: ĐINA MARJANOVIĆ OTKRILA ČIME ĆE SE BAVITI POSLE PAROVA, ĐOLE POBESNEO! (FOTO)

Ipak, događaj koji je odjeknuo i dalje od granica naše žemlje je veza Milojka Božića i devojke Milijane Bogdanović iz Pilatovića kod Požege. Milijanu su mnogi procenili kao dobrog rijaliti igrača, dok je Milojko, u skladu sa svojim godinama, uglavnom provodio vreme dremajući. Mada, njegov mir narušila je ljubomora zbog Aleksandra Požgaja, koji je nedvosmisleno izrazio gnušanje prema njihovoj vezi, pa i uplovio u kratkotrajnu romansu sa Božićevom.

OPŠTI HAOS U VILI: Cela vila skočila na njega, ovakvo PONIŽENJE do sada nije viđeno u "Parovima"! (foto)

Happytv.tv / Kurir
Foto:Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar