27°C

Beograd

DANAS NAM JE DIVAN DAN: Aleksandra Marjanović otvorila rođendan provokativnom fotografijom a Happy portalu je otkrila kako i sa kime će ga provesti! (FOTO)

Takmičarka rijalitija "Parovi", Aleksandra Marjanović, danas slavi svoj dvadeset i drugi rođendan čemu se svi raduju. Naime, ona je od svojih prijatelja već počela da prima čestitke i to deli na svojim društvenim mrežama.

ZAOŠTRILO SE! Vila se već trese od svađe Slađe i Golubovićke! Jelena nije štedela reči, pokazala joj KO je ona u stvari! (FOTO, VIDEO)

Aleks često boravi na Happy televiziji zbog svoje sestre Anđeline Marjanović koja je u rijalitiju zajedno sa svojim dečkom i ocenem njenog deteta Đoletom.

RIJALITI TEK POČEO A SVE VEĆ PRŠTI: Sudar titanki osetili svi u vili! Jelena Golubović počinje svoju IGRU! (FOTO, VIDEO)

To smo iskoristili i da je pitamo šta planira da uradi za svoj rođendan, kako želi da ga proslavi te nam je otkrila da želi da iznajmi brod i provede se sa svojim društvom.

NIKAD VIĐENO U RIJALITIJU: Takmičari su zgroženi.Ovo do sada nikada nisu čuli! (FOTO)

Nažalost, taj plan se izjalovio. Portal Happy televizije ima informacije sa kime će Aleks provesti svoj rođendan i kako ali to ćemo Vam tek otkriti.

DETE JE BILO SVEDOK PREVARE: Priznalo je ocu na šta ga je majka naterala! (FOTO)

Do tad uživajte uz pogled na zavodljivu Aleksandru koja je podelila fotografiju na svojim društvenim mrežama otkrivši svoje telo i otvoriši ovaj veliki dan.

Ostanite uz portal Happy televizije.

Happytv.rs
Foto: Instagram/ alexandramarjanovic_official/ Printscreen

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar