1°C

Beograd

ŽIVOT JE NIJE MAZIO! Ivanina baka sa kojom živi PROGOVORILA ZA HEPI PORTAL: "Ovo je njeno prvo odvajanje od nas"! (FOTO)

Osma sezona zabavno-humorističkog programa uveliko je počela, a takmičari su veoma interesantni, te nije ni čudo zašto konstantno intrigiraju javnost.

Naime, novi serijal "Parova" bio je podeljen na dva spektakularna ulaska.

Prvi deo takmičara ušao je u četvrtak, a drugi u nedelju.

Ono što je naciju već zaintrigiralo jesu nova lica koja krase srećnu televiziju.

Jedna od cimerki luksuznog kompleksa nadomak Beograda osvojila je velike simpatije gledalaca, a u pitanju je mlada Ivana Mitrović, koja će kroz boravak u popularnom rijalitiju podeliti veoma bolnu i tešku životnu priču sa milionskim auditorijumom.

Mitrovićeva je u tinejdž godinama ostala bez oca, a sa majkom već duže vreme ne živi.

Uoči ulaska u vilu ona je specijalno za portal Happy kazala da njena majka čak i ne zna da će ona učestvovati u "Parovima".

- Borila sam se sa anorkesijom nakon što mi je preminuo otac za kog sam bila veoma vezana - ispričala je Ivana, koja danas ima lep pogled na život zbog pozitivnog stava.

Ekipa Hepi portala nazvala je Ivaninu baku koja nam je otkrila da je ona i njen deka potpuno podržavaju.

- Vidimo da joj je dobro tamo, nismo se nadali da će ući u rijaliti, ali pošto je već tamo želimo joj da duže ostane. Inače, ovo je njeno prvo duže odvajanje za nas - ispričala je baka atraktivne učesnice raskošnog kompleksa u Zemunu.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar