16°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: Happy TV

JEZIVO! Nataša Pajović: Sestra mi je ubijena na svirep način!

Učesnica Parova Nataša Pajović već je uspela da privuče veliku pažnju javnosti svojim šarmantnim izgledom ali i svojom neverovatnom životnom pričom koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Nataša nam je otkrila da ima brata koji boluje od autizma zbog čega njena porodica prolazi trnovit put. Međutim, to nije jedina nedaća koja je snašla ovu lepu devojku.

Naime, pre četiri godine Nik­ši­ća­nin Ju­go­slav Pe­ro­vić hladnokrvno je ubio njenu sestru od strica Dra­ga­nu Pa­jo­vić (29). Za to ubistvo osuđen je 2016. godine na 19 godina zatvora.

Pe­ro­vić je 18. ma­ja te godine, u pljevljanskom apartmanu „Apo­lon”, de­voj­ku za­da­vio pla­stič­nim gaj­ta­nom, či­je je be­ži­vot­no te­lo pro­na­đe­no u za­klju­ča­noj so­bi. Osu­đe­ni je nesrećnu devojku ubio iz ni­skih po­bu­da, zbog ne­uz­vraće­ne lju­ba­vi, na­kon što mu je sa­op­šti­la da ne že­li da bu­de sa njim u emo­tiv­noj ve­zi. Uzeo je pla­stič­ni kabl i oba­vio ga de­voj­ci oko vra­ta, a za­tim iza­šao kroz pro­zor ku­pa­ti­la.

Na suđenju je pri­znao da je bio za­lju­bljen u nju i da je zbog toga fi­nan­sij­ski pro­pao, na­pu­stio že­nu i de­cu i da je na­me­ra­vao da je ože­ni. Kad mu je ona re­kla da je star i da ga ne že­li i ne vo­li, a po­tom i ru­kom ogre­ba­la po li­cu zbog če­ga mu je po­te­kla krv, ka­ko je re­kao tokom suđenja, po­mu­ti­la mu se svest, zbog če­ga je uzeo kabl i za­da­vio je. Mediji u regionu su ispratili ovo suđenje sa velikom pozornošću.

Nataša je ovo potvrdila ekskluzivno za naš portal Happy BSC i rekla je da će o ovome više da govori kada dođe pravo vreme za to.

- Istina je da je moja sestra od strica ubijena na gnusan način i da moja rana nikada neće zaceliti. Jako mi je teško da govorim o ovoj temi. Trenutno nisam spremna da pričam o tome ali progovoriću kroz daljni boravak u rijalitiju, rekla je kratko Nataša, vidno uznemirena.

Mlada manekenka je na samom ulasku u rijaliti izjavila da je njen cilj da podigne svest javnosti o autizmu i svom bratu da pozitivan vetar u leđa i nadu da može živeti srećno kao i svi drugi.

Komentari korisnika (7)

Miki

Svaka cura ima proslost. Ivanija je divna cura za sve ostale tamo. Sto nepiseta za Sladju Petrusic naj veca drolja znam licno. Tu natasu neznam pa nemogu nista reci samo pricam sto znam. Sladja je rodjena gdje i ja selo Naseobina galcijanski zaseok

Banjez

Ovakva je bila u pocetku nasa analija postena dok nije za malo razvela pozgaja. A sad opet postena dama jaoo dok ne udje neki da je oplete

Gane

OVA NATASA OGRINAL LIK TRAFISTITA, JOS JEDNA LJUBOMORNA NA LEPE I ZGODNE DEVOJKE, KOJA GLUMI POSTENU DEVOJKU BAS KAO IVAIJA U PROSLOJ SEZONI PA LAGANICE SA OZENJENIM COVEKOM JE IMALA SEX ..

Vidi sve komentare (4)
Ostavite komentar