24°C

Beograd

Photo: HappyBSC

Izvor: HappyBSC

ZAGRMELO U VILI! RAT BIVŠIH LJUBAVNIKA UZNEMIRIO OKOLINU: Žestoka svađa ne jenjava (VIDEO)

U vili "Parova" idila odavno ne stanuje u vili, a spletkarenje je postalo osnovno zanimanje takmičara u vili.

Naime, Nataša je za stolom sa novom takmičarkom Kristinom i dok ih obe povezuje on, njih dve spletkare gledajući se u oči.

Pravna plavuša je počela o iskusnom rijaliti igraču zabavno-humorističkog programa kako on nema lošu dušu, ali da se jako loše odnosi prema ženama. 

Ove njene reči je potrđivao Milojko koji je imao nekoliko sukoba sa Milijem, pa je jedva dočekao da oplete po njemu. 

Kda se Kristina udaljila od stola plavuša je sa Sanjom Mirkov nastavila da ogovara oboje .

- Evo došla mu je ova nova, a on ne prestaje da juri za mnom - rekla je ona i dodala da gde god da se okrene čuje svoje ime koje izgovara Mili. 

Sanja Mirkov se dotakl asvoje muke, i afere koju je imala sa njim. Ona ne može da prežali to što je Mili izneo detalje njihove romanse, a kada jeshvatila da ju je RTadosavljević šutnuo, ona je odlučila da promeni ploču i okrene vodenicu.

A onda se desio sustret u haremu koji će tek zatresti Balkan.

Nataša i Teodora su prišle Kristini i mIliju, i prozivka je mogla da počne.

SAZNAJTE JOŠ!

DANAS! NOVA SERIJA NA HAPPY TV! "MERJEM": Osvetom do ljubavi (GALERIJA)

MEDICINSKA SESTRA IZ KOVID BOLNICE DOBILA PODRŠKU! Nosila bikini ispod zaštitnog odela! (GALERIJA)

SKANDAL NEVIĐENIH RAZMERA! Ministar se skinuo usred TV emisije! (VIDEO 18+)

OČUH NEPRIMERENO DODIRIVAO DEVOJČICU: Kragujevčaninu preti pet godina kazne

Nova takmičarka je u više navrata pokušala da ispriča jednu situaciju, dok je pravnica sve vreme ironično dobacivala, a Mili je bio potpuno pogubljen. 

- Mili slušaj, sve je na kraju bilo za tvoje dobro. Devojka je želela da se zaljubiš u nju i da te spasi brodoloma sa mnom - bila je ironična Nataša i dodala da ne treba da priča kako ga jebriag za Kristinu. Međutim, svi odlično znamo da mIlutin gaji emocije prema pravnoj plavuši, a ne prema novoj atraktivnoj plavuši, pa je upitao:

- Šta tebe briga šta ja pričam za Kristinu, živi ti svoj život.

Na ove reči Nataša je ratko odgovorila da želi da on bude srećan i van rijaliti a onda je usledio pravi rat između bivših ljubavnila. Milutin nije štedeo reči kojima bi je uvredio ali ni pravnica nije ostala dužna. Rafalna paljba je počela  i nema naznaka da će se uskoro okončati.

Spekuliše se da je Mili pogrešio kada se zbližio sa novom takmičarko jer je na taj način izgubio svoju volljenu, i da Nataša nemože da sakrije ljubomoru, a da li je načinio pogrešan korak ili ne, saznaćete ukoliko ostanete uz HappY bsc PORTAL I pogledate video dostupan ispod teksta:

Komentari korisnika (3)

Milana

Natasa me iznenadila Kad je usla delovala je glupa ruzna i da nije za Rijaliti, ali se za kratko vreme pokazala suprotno, dobar Rijaliti igrac, vrti muskarce oko prsta, da nije glupa kako se prestavila na pocetku, odkad je dobila par kg vise izgleda savrseno i prelepa. Uspela je da isprovocira Izabelu i Sladju starije igrace a ne samo njih nego jos neke od njih ali sve to radi po pravilima igre. Iako mi nije fan zelim joj da dodje u finale (prve 4). Bravo devojko

Nada

Ne brini Natasa nije on za tebe bolja si od njega 1oo puta

Olja

Natasa se zaigrala, najlepsa!


Ostavite komentar

Povezane vesti