Izvor: HappyBSC
25.05.2020 u 11:31
0

UZELA UZDE U SVOJE RUKE I OPLELA PO SVIMA KOJI SU JOJ SE ZAMERILI: Izbegla tragediju za dlaku i sad slavi

Atina Ferari je u vili „Parova“ ove sezone rešila da bude potpuno iskrena.

Naime, ona je odgovarajući na pitanja, rekla da je samo dva puta u životu bila pijana i to u društvu svog dečka, ali da se ne seća baš svega što je radila. 

– Toliko sam popila da sam uzela auto od momka i slupaala mu isti. Sva sreća nije bila velika šteta, a ni ja nisam mnogo poređena i dodala :

– Zato ja ne razumem ovde žene koje piju non stop, hajde ponekad ok, ali konstantno ne. 

Atina Ferari se dotakla i iskusnog rijaliti igrača Milutina Radosavljevića Milija o kome kako kaže nema lepo mišljenje.- Mili nije igrač, jer on ne zna šta hočće. Čim  mu nešto ne ide kako treba, on odustane a prehodnu devojku povredi – objasnila je atraktivna brineta.Ferari i Zorana se u poslednje vreme odlično slažu, a Vlajićeva bivša je istakla da ne voli da ogovara i da se time nikada nije bavila. 

A potom su na tapetu bili i braća Jovanović. Ona smatra da je Zoran prevejan i lukav, dok je Željko mirniji i dosta bolji čovek.

Ono što je sve takmičare zanimo jeste njeno mišljenje o čoveku koji joj je masirao  stopala, i sa kojim je neko vreme bila jako bliska. 

Ne želeći mnogo da komentariše ovu temu, odličila je da prećuti skoro sve, ali je bila jasna u sledećem:- On ne zna kako da bude srećani zato gubi ljude koje voli – zaključila je Fearari misleći da on treba da se ponaša kao muškarac i uzme „uzde“ u svoje ruke. 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter