31°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happybsc

TRAGIČNA ISPOVEST OCA ŠESTOGODIŠNJEG DETETA: Priča koja će uzdrmati čitav region! (FOTO)

Ivan Suvačarević koji se bori za starateljstvo deteta je gost emisije "Ispovest" .

On već dve godine prolazi kroz agoniju kako bi ostvario starateljstvo nad detetom. 

- Vanbračna zajednica je trajala 5 do 6 godina, a upoznali smo se na njenom radnom mestu. Ona je uskoro ostala trudna, tako da nismo ni mogli da se zavolimo. Kasnije ona nije htela da stupi u brak - započeo je priču Ivan. 

- Kada smo se upoznali nisam znao da je ona u braku. Nisam želeo da sa njom imam bilo šta imam dok se ona nije razvela, a to se brzo dogodilo. Upoznao sam je u Kragujevcu, a ona se brzo preselila u Beograd. Kada je ostala trudna, vratila se u Kragujevac - kaže Ivan. 

- Ona u početku nije htela da hrani dete, pa sam ja morao da uzmem porodiljsko. Ja sam dete kupao, štetao, vodio u vrtić, sve bolesti sam preležao sa njim - govori Ivan. 

OVO MORATE ZNATI

NOVI PODACI O POMOĆI OD 100 EVRA Ovo svakako morate znati!

STRAVIČNI DETALJI ZLOČINA U SURDULICI: Ubio ljubavnicu, muža pregazio autom pa sebi presudio!

"SNAGA OKTANA" PONOVO VOZI: Jelena i Ivan u novom ruhu!

ZGODNI SAVAŠ IZ HIT SERIJE "MERJEM": Ja sam vaš Balkanac

USKORO ANĐELA I MARKO! NOVA EMISIJA NA HAPPY TV - "SABOTAŽA"!

- Zamerao sam joj što nije posvećivala vreme detetu, da treba da uspava dete, da nahrani... Kada se dete rodi mi moramo da svoj život usmerimo potrebama detetu, za to postoji kompromis da bi se dete izvelo na pravi put - prisetio se Ivan. 

- Februara 2018. ona je napustila zajednicu, posle se vratila i pokrala sve iz kuće. Optužila je mene, ali je zaboravila da smo imali video nadzor - ispričao je Suvačarević. 

- Od avgusta 2018. do maja 2019 dete je živelo sa mnom, ona nije uopšte ni videla ni čula dete. Par puta je zvala policiju, htela je na spektaklularan način da policija upadne u moju kuću i da me uhapsi. Pokušavao sam da nađem kompromis, i svestan sam da je devojčici potrebna majka. Ona insistira da se ja lišim roditeljskog prava i da nemam nikakvo pravo na dete - objasnio je Ivan svoju životnu priču. 

Dete živi kod bake i deke, sa ujakom koji je osuđenik. 

- Prijavio sam pretnje policiji da će da zapali dete, da ga neće više biti. Ja sam sve to prijavio, ali niko nije odreagovao - ispričao je zabrinuti otac. 

Komentari korisnika (1)

BOBA

STA RECI NEGO POREMECENA NACIJA.SVI SU KRIVI A NIKO NIJE KRIV.NIJE ISTINA DA SU OBRAZOVANI PAMETNI U SVOJOJ STRUCI DA A ZA SVE OSTALO DUPLA NULA.NEKADA JE PORODICA BITNIJA OD FAKULTETA.ALI STECEN JE AMBIJENT DA OBRAZOVANI MOGU RADITI STA HOCE.TO GLEDAMO SVAKI DAN.ONI SU ZASTICENI.A JA SE SJETIM IZREKE KOJA KAZE STO SKOLA MOZE IZBACITI VOLA NE MOZE NI JEDNA STALA.POZDRAVZA HEPI TV.


Ostavite komentar

Povezane vesti