Izvor: Happy BSC
03.06.2020 u 11:41
0

POKAZALA BEBU! Majka HRANI svog SINA: Raspilavila naciju! (FOTO)

Plesačica Sandra Akva čitav svoj život posvetila je plesu, kojim se bavi od 11 godine. Prvo što ju je privuklo bio latino ples, a sada je poznata kao vrhunska trbušna plesačica.

Da nije bila uporna, ne bi postigla svoje ciljeve.

PROČITAJTE I OVO

PROVERITE SVOJE PRIJAVE ZA 100 EVRA! Ministarstvo objasnilo zbog čega!

VUČIĆ NA VEZI SA PREDSEDNIKOM ISLAMSKE REPUBLIKE: O saradnji, Kosovu i epidemiji

TRAMP ZABRINUT! Molim guvernere da suzbiju PROTESTE

SRBI IZ AMERIKE: Ono što vidite je REŽIRANI HAOS! Plaćenici sa strane ORGANIZUJU SVE!

MARIĆ U ŠOKU! Dobio je savet ministra Nedimović i…

– Iako živimo u teškim vremenima, ja mogu da živim od plesa godinama, jer sam se izborila svojim kvalitetom da budem  “tražena”. Ali, opet napominjem tek posle osme godine moje karijere, u početku sam teško bukirala nastupe. Sada mi se dešava da tri nastupa iz noći u noć, imam u dva grada.“ Kaže plesačica, i na pitanje šta je motiviše, odgovara: „Motiviše me ljubav prema mojoj profesiji, muzika, ritam. Mada ima nešto i u genima, jer u u sebi nosim južnjački ritam – govorila je ona posvećena karijeri.

Sandra smatra da njeni pravi i najveći uspesi tek dolaze, ali ističe kako se do sada pojavljivala i u serijama, i na filmu, u muzičkim spotovima, kao i uz velike zvezde poput Zdravka Čolića, Dejana Matića i druge.

Ona se nedavno porodila pa je svu pažnju svog sveta usmerila na svog sina jedinca kojeg sama odgaja.

Akva je podelila fotografiju sa svojim naslednikom, raspilavila milionski auditorijum, i dobila veliki broj lajkova uz mnoštvo komentara.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter