Izvor: HappyBSC
03.06.2020 u 15:43
0

SKANDALOZNO! URNISALA IH ZABRANJENA LJUBAV: Pali i tajni dodiri za LJUBOMORU VEKA (VIDEO)

Nakon povratka u vili  najpoznatiji preljubljnik na Balkanu Darko Radovanović ne može da kontroliše emocije i gazi sve što je obećao zakonitoj ženi pred ulazak u vilu. 

Naime, iako popularni  Tigar negira emocije koje su evidentne prema dami iz Milana, bes i ljubomoru ne može da sakrije kada neko priđe Jakšićevoj. 

Milionski auditorijum je svedok prijateljstva Aleksandre i Pavaa Vladila već traje već duže vreme i koji su uvek tu jedno za drugo. 

Ta njihova bliskost je posebno iznervirala Darka koji smatra da oni nisu prijatelji već da se tu krije nešto više, i da oni taje emocije. 

Najpoznatija ljubavnica u regioni i dalje ne odustaje od Tigra, iako je na stubu srama od strane svih takmičara, ona se bori za svoju ljubav za koju smatra da vredi. 

– Darko je prasvi muškarac i ja znam koliko mu značim – objasnila je Jakšićeva. 

U razgovoru sa Erinim unukom on j eotkrio da ta bliskost između VLadila i Jakšićeve je znak njene ljubomore i da je ona sve to uradila kako bi njega isprovocirala i izvela iz takta. 

– Tako kako se on sada ponaša prema tebi, tako sam se ja ponašao u perido kada sam trčao za tobom kao kučence. On gaji mnogo veće emocije prema tebi od prijateljstva. Videćeš – rekao je Darko sa knedlom u grlu pokušavajući da sakrije bes. 

OVO MORATE ZNATI

OPASNOST ZVANA „DRUŠTVENE MREŽE“: Ove stavke ODMAH IZBRIŠITE sa svojih profila!

Ljudi su JELI SAPUN i SREDSTVA ZA ČIŠĆENJE: Opasne posledice DEZINFORMACIJA o korona virusu!

KOŠARKAŠKI TRENER DEJVID BLAT ODUŠEVLJEN: Nikola Milutinov NAJBOLJI CENTAR u EVROPI!

VUČIĆ O PRIJATELJSKOJ RUSIJI: U njihovu kadrovsku politiku se ne mešamo!

Međutim temperamentna crnka se pravdala:

– Ma šta da vidim?! ti nisi svestan koliko međusobno poverenje postoji između mene i Pavaa. Videćeš ti – branila se Aleklsandra. 

Mnogi takmičari komentarišu da je Darko pokazao ljubomoru jer ne može da se kobntroliše, i jer nikada nije preboleo  lepu  crnku. 

Sve ovo je prijalo  Jakšićevoj ali, kako ne želi da ga izgubi, pravdala se na sve načiner kako bi mu pokazala da je on jedini do koga mu je stalo. 

Kako će se razvijati situacija i da li će Aleksandra i  Darko  Radovanović konačno ozvaničiti svoju ljubav ili će se rastati zbog ljubomore saznaćete ukoliko ostanete uz Happy  BSC Portal i pogledate video dostupan ispod teksta:

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter