Izvor: HappyBSC
06.06.2020 u 22:04
0

NEPRAVDA ZVANA KALIMERO OPET NA SNAZI: RAT PILETA I KOKE zatresao je vilu a USKORO I REGION

Mlada je rešila da progovori o bolnoj temi!

Sve je počelo sa njenom sumnjom das u ostale takmičarke zavidne i zbog njene svadbe sa Pavaom Vladilom. 

Međutimn onanije želela da ćuti pa je otvorila svoju dušu:

– Ja ne razumem šta se dešava i zašto postoji ovolika doza ljubomore. Nećemo samo Pavao i ja biti u centru pažnje, već i sve devojke i zato je važno da imaju lepe haljine koje sam i tražila za ih. Ali ni to njima nije dovoljno već opstruišu ovaj projekat i našu svadbu iz čiste ljubomore i sujete. One su zavidne – rekla je otvoreno mlada. 

PROČITAJTE JOŠ I OVO

NOLE U NOĆNOM PROVODU Bella ciao ga je digla na noge! (VIDEO)

SPLITSKI GRADONAČELNIK IMA REŠENJE: SRBE TREBA NAGOVORITI DA DOĐU, NEKA PLATE ŽITOM!

LJUBAVNA PRIČA KOJU I DANAS OPLAKUJE SRBIJA! LAZA JE LUDO VOLEO LENKU, A ONDA SE POJAVIO – NIKOLA TESLA!

25 NAJVEĆIH NERAZREŠENIH MISTERIJA PLANETE Stranac sa plaže kog niko nije prepoznao i ukleta geografija! (GALERIJA)

Vučić: Čvrsto ćemo se boriti za Kosovo i Metohiju, ali za nas nema srećnog rešenja

Kako Palčica nije mogla da ostane imuna na ove reči, s obzirom na to dase ona bunila nedavno i iznela neke šokantne tvrdnje na račun Izabeline majke, kako je ona postalamnogo bitna i da ponižćava sve takmičare rešila je da i javno otkrije sve:

– Ma daj bre matora si i umislila si da si mlada. Toliko misliš da si bitna da gledaš sve sa visine. ali ne zaboravi da ko visoko leti nisko pada – odgovorila je Aastasija. 

Slađa niije želela da se nastavlja kako ne bi jkvarila atmosferu koja je i više nego idilična posle dužeg vremenskog perioda i kratko je odgovorila:

– Hajde da uživamo, ne želim da se bavim ovakvim glupostima – zaključila je Petrovićeva. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter