Izvor: Happy BSC
02.07.2020 u 08:36
0

LJUBAVNICI ZARATILI! Aleksandra i Darko pred RASKIDOM!

Aleksandra i Darko u poslednje vreme se ne slažu baš najbolje, njih dvoje ne samo da se svađaju nego su otišli i korak da dalje, pa se ponašaju kao da su neprijatelji.

Tokom jučerašnjih nominacija, Aleksandra i Darko su čak nominovali jedno drugo, a na kraju je sukob eksalirao toliko da su oboje završili u izolaciji, gde su nastavili da se svađaju.

OVO MORATE PROČITATI

POSLEDNJI PUCANJ za Bobanu: Jasna Šekarić se na DIRLJIV način oprostila od Bobane!

KCV NAJSTROŽE OSUDIO ponašanje doktorke koja se RASISTIČKI ponela prema studentkinji!

ODLAZAK ŠIPTARSKOG LOBISTE Kraj američkog MANIPULATORA otvorio VRATA PAKLA ZA PRIŠTINU!

PREDSEDNIK VUČIĆ OTKRIO O KORONI: Stanje u Beogradu je GORE NEGO BILO GDE U SRBIJI

Šta je razlog da ljubavnici samo nekoliko dana nakon venčanja, zaborave na sve lepe momente i uđu u žestok sukob, videćemo u nastavku rijalitija. Mnogi sumnjaju da Aleksandru povređuje to što se šuška da je on ovdeu dofovoru sa svojom ženom kao i da nije iskren prema njoj.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter