Izvor: HappyBSC
07.07.2020 u 02:01
0

KOME JE NAPISAO PISMO? Misterija razotkrivena!

Izabela Alijoski tuži svoju majku Slađanu Petrović jer smatra da joj ona ne posvećuje dovoljno vremena od kad je zaljubljena u Pavaa. 

Neki ovu parnicu zovu i suđenje veka. 

Slađana ističe da ne postoji konflikt između nje i ćerke. 

SVE O KORONI

Oglasila se medicinska sestra iz Novog Pazara: OVO JE PRAVA ISTINA O INFUZIJI ZA DETE ISPRED BOLNICE!

NAJNOVIJI KORONA PRESEK: Još ŠEST osoba preminulo, 92 na respiratorima!

DR STEVANOVIĆ UPOZORIO: Sve više MLAĐIH pacijenata, tok bolesti NEPREDVIDIV!

OGLASIO SE ČEDOMIR JOVANOVIĆ IZ BOLNICE: Premoren sam, ali borim se! (FOTO)

NOVO UPOZORENJE EPIDEMIOLOGA KONA: Za tri dana udar u Beogradu, moramo da poštujemo mere

Izabela tvrdi suprotno. 

– Sečam se kada je Pavao čitao pismo. Svi su mislili da je ono bilo upućeno Naidi, posle se ispostavilo da je za moju mamu. Tako da smatram da me je mama slagala. Lično mi je rekla u nekoliko momenata da je to isto pismo bacila. Posle čitanja pisma sam prišla Pavau i pitala sam ga da li je pismo prijateljsko samo, ja mislim da nije. Potom sam počela da se šalim na njihov račun ne znajući i ne sluteći da će od te moje šale nastati problem. Provalila sam da se dopadaju jedan drugom. Mislim da ju je bilo sramota da ja ne iznesem baš tu činjenicu. Imajte u vidu da ja nju odlično poznajem. Znam kada ne govori istinu, kada nešto skriva i kada manipuliše. Zato se mi konfrontiramo. iskreno sam biće i uvek govorim istinu makar to bilo i na moju štetu. Zamolila bih da se to pismo donese i da se pročita. 

Ostanite uz HappyBSC portal!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter