Izvor: HappyBSC
07.08.2020 u 11:29
0

LJUBAVNI TROUGAO U VILI SVE VRELIJI: Ostavili je uplakanu u suzama

U ekskluzivnoj vili nikada nije dosadno!

S obzirom da su kočnice popustile da li iz razloga što se rijaliti  bliži kraju ili zbog čašice više, takmičari se upuštaju u eazne avanture. 

Kako su Kristina i popularni fitnes instruktor uplovili u romasu ostavljajući uplakanu Slađu iza sebe, niski udarci su na redu. 

Tako je Zorana u razgovoru sa unukom popularnog folk pevača Ere Ojdanića Urošem otkrila i prebacila mu kako je ispao potpuno detinast s obzirom na to da je Kristina u više navrata kako ističe priznala da joj se on sviđa i da bi uvek bila sa njim. 

OVO MORATE ZNATI

AKCIJA UNIŠTAVANJA KRVOPIJA SE NASTAVLJA: Pogledajte u kojim opštinama će uništavati komarce

OTKRILI IH CARINICI NA TERMINALU: Ubice uhvaćene na granici

DODIK IZGUBIO STRPLJENJE: O ČEMU BRE TI PRIČAŠ

TEMPERATURE U PORASTU: Zbog ove pojave želećete da ostanete kod kuće

ČETVRTINA PLANETE JE UGROŽENA ZBOG OVOGA: Mnogo je opasnije od korone!

– Ti si ispao baš smešan. Ona  se sada valaj po grevetu sa Vladilom, a ti si mogao kad god si hteo ispod pokrivača da imaš sa njom sve. Sad nemoj da pričaš da ti je teško – bila je jasna Zorana.

Uroš nije želeo da komentariše ništa i ostao dosledan u tome. 

Da li će Uroš uspeti da zaboravi Kristinu ili ne sznaćete ukoliko ostanete uz Happy BSC portal

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter