Izvor: HappyBSC
11.08.2020 u 18:55
0

OSTAVLJENA I SAMA SADA OTVARA VRATA SVOG SRCA: Nedostaje mi dom

U luksuznoj vili nikada nije dosadno!

Izabelina majka u dvorištu u razgovoru sa Darkom Vlajićem otvorila je dušu i progovorila o svojoj porodici. 

Naime, sve je počelo kada je rekla da je njen suprug sada prvi put posvećen porodici i da se stara o sinu kao što je to uvek ona radila pre. 

SAZNAJTE JOŠ

ZA PREVENTIVU I USPEŠNU BORBU PROTIV KORONE! Ovo predlažu lekari i farmaceuti!

JOŠ 3 DANA ZA PLAĆANJE TREĆE RATE! Evo kolike su KAZNE ako kasnite sa POREZOM!

ŠVEĐANI OBAVESTILI SVET: Naša strategija je USPEŠNA naglo pao broj OBOLELIH!

TRAMP PRIPREMA NOVE MERE PROTIV KORONE! Zabrana ulaska zaraženim američkim državljanima!

– Ovo je prvi put da je sve preuzeo na sebe moj muž. Uvek sam ja bila ta koja je sve držala pod kontrolom i vodila računa o svemu – počela je Slađa i  dodala da joj nedostaje sin i da je sigurno njemu kako tvrdi veoma neobično jer nema nje da mu pomaže oko svega na šta je navikao. 

Darko Vlajić je sve pomno pratio i kratko upitao:

– A šta će tvoj muž kada ti izađeš?

Slađa je kao iz stopa odgovorila da će verovatno odmah otići na odmor, jer je sigurno preumoran od svega, s obzirom da on nije navikao na te obaveze jer sam uvek ja bila ta koja je vodila računa o svemu vezano i za Izabelu i za sina. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter