Izvor: HappyBSC
01.10.2020 u 23:00
0

ISTINA O SKIDANJU RIBE: Naida iznela razloge sukoba sa Nejlom!

Naida Gadžo je ispričala o sinoćnjoj žurki. 

– Pojavila sam se u crnoj haljini. Onda sam videla da su se svi ušarenili, pa mi je bilo bezveze da budem u monotonoj crnoj.

– Ona i ja nismo komunicirali do juče. Nije mi dala da je pomazim i poljubim. E#vo sad mogu da kažem. Žurka je bila šarena, jer sam želeo da proslavim prvi mesec u vili. Bitno mi je bilo što je i Naida ispoštovala to. Napravila je i lokne jer ja to volim. Oduševio sam se kad sam joj video stajling. Naida, hvala ti što si me dva puta ispoštovala zbog stajlinga i zbog frizure-rekao je Gasttozz. 

OVO MORATE ZNATI

Deo Voždovca sutra bez vode!

TRAGEDIJA KOD PRIJEPOLJA: Dečak bežao biciklom od psa lutalica pa podleteo pod auto

HOROR u Novom Pazaru: Muškarac UBIJEN ispred kuće!

SRBIN UHVAĆEN u Španiji ZBOG TRGOVINE MARIHUANOM! Kamionom prevozio 143 kilograma OPOJNE DROGE!

STRAVIČNA ISPOVEST IVANE ĐUĐIĆ: Prošla sam pakao sa mužem pedofilom i nasilnikom, koji je urnirao po mom bolesnom sinu

– Bila sam raspoložena zaista sinoć. Obukla sam se kako je zahtevalo veče. Meni je Nenad zamerio jer sam sinoć imala svoje bubice. Ispraviću se za sledeću žurku, obećavam-rekla je Naida. 

– Malo smo se posvađale Nejla i ja. Zapravo, to je bio razlog mog neraspoloženja. Ona mi je zamerila da joj ne poklanjam dovoljno pažnje. Popila je koju čašu više i mene je to iznerviralo. Odvela sam je u Tajnu sobu da malo dođe sebi. Nije se ništa loše desilo, samo smo se raspravljale. Znamo i da je rijaliti, ako se malo sporečkamo nije strašno-rekla je Naida. 

– Ja sam za sve kriva-rekla je tužna Nejla Mehanović.  

PROČITAJTE OBAVEZNO

EVROPSKA ZVEZDA: Crveno-beli pregazili Jermene i četvrti put čekaju zimu u Evropi (FOTO)

Hoti RAZGOVARAO sa Lajčakom o dijalogu Beograda i Prištine!

U ratu sa Jermenijom DO SADA POGINULO 1.280 azerbejdžanskih vojnika!

NOVI BRZI TESTOVI za koronu: Evo da li STIŽU u Srbiju!

-Nisi kriva, pričam kako je bilo. Sve što sam uraila bilo je na prijateljskoj bazi. Sinoć se nekontrolisano ponašala jer je želela da ide kući. Onda je počela da kida gips sa noge. Spasavala sam i gips i nju da se ne povredi još više-rekla je Naida. 

– Nije Naida bila gruba nego sam i ja bila nezgodna. Povređena sam i noga mi je u gipsu. Teško mi je da budem ovde sa povredom. Onda je ona mene odvraćala od te ideje da izađem. Ne želim da izgubim prijateljstvo koje smo gradile dest godina. Ovde su ljudi takvi i onda će nam upropaštavati drugarstvo. Ne volim što misle da je Naida meni cura-rekla je Nejla.

– Ispričaću vam, devojka koja je bila sa Nejlom voli i muškarce. Nikada pre nije imala iskustva sa ženom. Jednom sam joj otvoreno rekla da je vidim sa nekim muškarcem, a ne sa ženom i to je Nejlu zabolelo. Ona mi je to zamerila. Onda nismo razgovarale neko vreme-ispričala je Naida na kojoj se stavlja teret da je Nejla raskinula vezu zbog nje. 

Ostanite uz HappyBSC portal!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter