Izvor: Kurir.rs ; Happy BSC
13.01.2021 u 20:00
0

RIJALITI LEGENDA SASTAVILA TESTAMENT: Sve ostavlja BRATANCU uz OVAJ USLOV!

Lepa Lukić danas proslavlja svoj 81. rođendan, a otkrila je kako provodi svoj divan dan.

Naime, Lepa je odlučila da ove godine ipak ne pravi proslavu.

– Ma kakvi da proslavljam, proslavljala sam godinama. To deca proslavljaju – rekla je pevačica.

Od kolega joj još uvek niko nije čestitao rođendan, jer, kako kaže, oni to ne praktikuju i ne pamte kome je kada rođendan. Tokom svog života postigla je mnogo toga, nju svi vole. Ističe da ove godine nema želja.

NAJVAŽNIJE DANAS

KORONA PRESEK PO GRADOVIMA: Na vrhu liste Beograd i Novi Sad

PONOVO RAST Ovo su najnovije korona brojke

Žena od 106 godina primila vakcinu protiv kovida

AKADEMIK MATIJA BEĆKOVIĆ SE VAKCINISAO: Evo koju vakcinu je primio i kako se oseća

Budući da Lepa nema decu, pre desetak godina vezala za lutku, kojoj je dala ime Milica. Pevačica otkriva da je ta lutka dan danas kod nje, ima svoj krevetac, i njih dve zajedno spavaju.

– Milica je tu i dalje, pa nisam ja nju bacila. Nisam ja nju uzela da bih je promenila, nisam luda. Milica je smeštena u spavaćoj sobi gde ja spavam, ima svoj krevetac –  kaže Lepa.

Obzirom da se u javnosti proširila informacija da će Lepa u svom testamentu pomenuti samo svoju mačku sa kojom živi, sve je zanimalo da li je to istina.

– Bože, pa otkud vam to? Nisam ja to izjavila! Ja sam ovako izjavila: “Ja imam macu koju neizmerno volim, ali sam napravila testament da sve ostavljam mom bratancu. A uslov je da se brinete o maci, ako ja odem pre nje, a ne da mi crkne!“. Da mi gledaju macu, a ne mački da ostavljam – izjavila je legendarna pevačica, a potom nastavila da na svoj način uživa u divnom danu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter