Izvor: happy bsc
19.01.2021 u 09:02
0

EMOCIJE NA ISPITU A LJUBAV NA KLACKALICI: Slade se njihovim bolom

Ljubav pod znakom pitanja.

Iako su Vlajićeve emocije transparentne i on ne krije emocije koje oseća prema Nini Prlji, ona se uvek držala na distanci, a kada je konačno dala šansu ovoj ljubavi, nastla je drama. 

Naime, Prlja je razočarana ponašanjem popularnog muzičara te je oplela po njemu i Tirketu i došlo je do žestokog verbalnog sukoba.

Vlajić je pokušavao na sve načine da objasni Prlji da njemu nije namera daje izbaci iz takta i  da je on tu za nju za sve, ali to nije urodilo plodom. 

Nina se nije smirivala i nastavila je da se svađa. 

„ĆIRILICA“

U „ĆIRILICI“! MRAČNE TAJNE „ŠKOLA ZA TALENTE“! Mnoge su povezane sa pedofilskim lancima!

MORAMO DA SARAĐUJEMO SA SVIMA! Ako se opredelimo samo za jednu stranu, tog trenutka ćemo nestati!

SLOVENCI NISU NACIONALISTI! Hrvati su me izbrisali iz svih knjiga! U svakom leksikonu u Sloveniji stoji moje ime!

SRBIJA NEMA NIKAKAV KONFLIKT! Albanci imaju konflikt i veliki problem!

Takmičarka devete sezone zabavno-humorističkog programa „Parovi“  ponudila je pomoć Minji nakon rasprave sa Vlajićem:

– Sada kada sam u svađi sa Vlajićem, biću tu za tebe za sve. Ne brini, na mene možeš da se osloniš – bila je jasna Nina Prlja. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter