Izvor: Happy BSC
01.03.2021 u 11:30
0

TIRKE I MARKO URLALI: Rekao sam mu ako je mangup neka izvadi „onu stvar“ da je merimo! (VIDEO)

Marko i Tirke su pričali o konfliktu koji se dogodio.

TOP VESTI 

VESIĆ NA HAPPY TV: Bio sam u pravu, nove restrikcije neće dati rezultate

SRBIJA PRVA U REGIONU, DRUGA U EVROPI! Pogledajte koji smo u svetu po broju vakcinacija

NOVAČE, KRALJU! Đoković je ponovo ušao u istoriju, a sledeće nedelje definitivno RUŠI ŠVAJCARCA!

VUČIĆ O PRIVOĐENJU KOKEZE: Ključno pitanje – Da li je učestvovao u planiranju moje likvidacije? Ne mogu da verujem da neće na poligraf!

BUDITE SPREMNI ZA VIKEND: Evo kakvo nas vreme očekuje ove nedelje

– Te famozne večeri oteran sam u izolaciju zato što sam ometao program, ovde su svi napadali Nedu, a ja sam popiz….. tamo,  i ja sam rekao Marku, ajde ako si mangup izvadi onu stvar i baci na sto, da ga merimo,  a posle toga sam molio Marka da izađemo napolje da se bijemo kao ljudi, misleći kao momci, pesnicama jedan na jedan – govori Tirke.

– Izbio sam te kao konja napolju – upada Marko,  Izbio sam te kao konja, budalo

– Razdvojili su nas napolju – nastavlja Tirke,  došao sam do spavaće sobe gde je Marko čupao letvu koja stoji ispod kreveta, i koja sada više tamo nije, dobio sam tu letvu preko lica, i gipsanu kuglu od pet kila ovako po glavi, to vam je ljudi istina, a ovo što ste pričali o meni dok ja nisam bio tu, možete da okačite mačku o rep.

Marko uzima reč:

– Ja mu pričam idi zagrij se, majstore ako ćemo da se bijemo…

Ostatak diskusije možete videti na videu ispod

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter