1°C

Beograd

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO U "PAROVIMA": Nikola Poštar ljubio profesorku u bazenu! (FOTO)

U zatvorenom prostoru u rijalitiju, nije tajna da se rađaju nove ljubavi, ali da će Nikola Strahinjić, poznatiji kao – Poštar, da ljubi profesorku Smilju

Posle emisije “Poželi pesmu”, gde je uz vrhunski orkestar i odlične pevače napravljena atmosfera i štimung za pamćenje, učesnici “Parova” uputili su se na after parti, na bazenu, gde ih je čekao di džej, koktel majstor i komercijalni hitovi za đuskanje.

Poneti muzikom, pićem i veoma raspoloženi, takmičari su se poskidali, a neki su u baten počeli da uskaču I obučeni. Nikola Poštar jetom prilikom skočio u vodu punoj pene i sa sobom povukao profesorku Smilju, koju većina učesnika ne podnosi.

Dok je muzika treštala, njih dvoje su u bazenu počeli da se šale, a Nikola se nije obazirao na njene godine, već je ljubio po vratu, dok se ona smejala. Posle nekoliko minuta, profesorka je izašla iz bazena, a Nikola je opet gurnuo u vodu, što je nju razljutilo, pa je zahtevala da produkcija reaguje.

Obezbeđenje je odvelo Nikolu Poštara u izolaciju, dok je profesorka nastavila da se zabavlja u bazenu. U jednom trenutku je prokomentarisala Slađi Petrušić:

- Odveli čoveka u izolaciju, kao da je radio nešto strašno, ja sam htela samo da ga opomenu da me ne ubacuje u bazen i ljubi opred gledaocima - rekla je ona.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar