11°C

Beograd

SEKS SA NEZNANCEM: Dovoljan je bio njegov vrh jezika na moju uspaljenu pi*kicu da sam krenula da ječim i molim ga da mi ga stavi!

Volim da čitam dosta svakavo štivo tako sam i krenula da čitam erotske priče i romane i to mi je mnogo promenilo mišljenje o seksu pa mi se u maštanju pojavio i nepoznat muškarac koji me razvaljuje od seksa.

Mašta može svašta... Godine su prolazile i nikako da naiđe taj tajanstven lik iz moje mašte a sve više sam dolazila u iskušenje da se pojebem sa nekim da osetim nešto drugačije. Tako jedan smoran dan na poslu radim i stiže mi poruka od nepoznatog broja: da li vi prodajete auto? Odgovorim da ne i nastavim sa poslom ali osoba sa druge strane uporna, da prodajem. I ja onako besna okrenem broj ... ko si bre ti i odakle ti broj? Javlja mi se prijatan muski glas i kaže da je iz bg-a i da je na oglasima moj broj da bi hteo da pogleda i slično, meni kao nije ništa jasno , pitam muža on kaže da je iz zezanja stavio oglas , počinjem da pizdim i naravno izvinim se tipu i kažem da nisam znala i slično.

Dogovor pada da on pogleda auto sutra popodne pošto je suprug na putu. Ja i on da se nađemo , malo mi nelagodno ipak sama sa nekim tipom ko zna ko je ... ali kad se mora nije teško , sedam u auto i na dogovoreno mesto stižem izlazim iz auta i ekstra tip mi prilazi i pita da li sam ja ta , kažem jesam i počinju kolena da mi klecaju.

Čovek me skida pogledom sva sam se oduzela, u auto i ne gleda ...kaže mi ajmo mi na kaficu pa da se dogovorimo... sedamo u bašti kafića gde smo se našli i kreće neobavezna priča kao što ja prodajem gde mi suprug i slično..

Dok ćaskamo on me gleda u dekolte i merka me ja se ježim takav pogled nisam videla nikada, čovek me skida golu koža mi se ježi ...kaže mi lepa si žena nije dobro što si sama sigurno ti fali svega po malo, ja iz topa sva već izbezumljena kažem da ponekad fali seksa pažnje i slično.

Hvata me za ruku i mazi je ja gorim. A jeza me prolazi deluje kao opujum na mene , u glavi mi sto misli ne poznaješ ga šta ti je , smiri se ali deluje čudno neka hemija mi ne da mira. On ustaje i odlazi do wc-a , pada mi na pamet da pobegnem ali osećaj da želim tog neznanca me pali toliko da mi je ribica sva vlažna zato se ne pomeram i čekam njegov sledeći korak.

U povratku je uzeo ključ od sobe dolazi do mene spušta ga na sto i kaze dođi ako smeš. Ostajem bez teksta zabezeknuta sva gorim , uzimam ključ kolena mi klecaju dolazim do sobe jedva je otvaram ulazim unutra on leži na krevetu , ustaje lagano i prilazi mi , sva se tresem dahće mi za vratom nežno prelazi prstima po mom vratu ustima i šapuće mi tako si jebozovna tako me pališ , još više me pale njegove reči njegov miris koji me mami.

Krećem rukama da ga milujem a on kreće da me ljubi po vratu lagano se spuštajuci do mojih grudi otkopčava mi košulju i kreće da ih vadi iz brusa. Sisa mi bradavice i ja krećem da ispuštam uzdahe zadovoljstva, spustam ruku na njegov već ukrućeni kurac gde me njegov ponos vrlo prijatno iznenadi.

Preko pantalona osećam koliko je veliki, skidam mu kaiš dok se ljubimo i padamo na krevet otvaram šlic i vadim prelep kurac. Spuštam se i krećem lagano da ga ližem ,drkam i uvlačim sve do krajnika , čujem uzdahe zadovoljstva...kaze mi mala prekini molim te brzo ću a tako želim da te rasturim od kurca.

Njegove reči me još više pale..okreće me i kreće da mi kida odeću da me liže celu. Dovoljan je bio njegov vrh jezika na moju uspaljenu pičkicu da sam krenula da ječim i molim ga da mi ga stavi ali on je nastavio da je vešto obrađuje jezikom do mog ograzma koji me je toliko tresao da sam čini mi se ostala bez svesti , onda je usporio i krenuo da me nadražuje svojim kurcem sad već u stanju pucanja.

Tako je bio tvrd i veliki da me je celu ispunio predivan osecaj. Tucao je bez milosti a ja sam svršavala u talasima orgazmi su me preplavili kao nikada u životu. Pričao je kako nikada nije tucao ovakvu pičkicu da voli kad žena zna da uživa u seksu. Okretao me je sa svih strana ulazio i izlazio a ja sam napravila potok sokova koji su curili iz moje do tada tako nejebane pice. Ostala sam bez daha kada je krenuo da me jebe u dogi pozi to je bio vrhunac za oboje svršio je po mojoj guzi i popadali smo vidno zadovoljni.

Mala kako je počeo da me zove , živa si vatra želim od sad da te jebem stalno sviđa mi se tvoja pica. Ja na to rekoh i tvoj kurac je ko stvoren za nju , nego jel kupuješ auto? A on će na to - moraću još dosta da ga navozammmm...

Tako sam ja doživela predivan seks sa potpuno nepoznatim tipom i dan danas se pojebemo kad možemo i uvek je sve lepše i lepše...

Erotske Priče
Foto:Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar