10°C

Beograd

LJUBAVNICA POČASNOG KONZULA MI JE POPUŠILA: Počela je da se nabija na kur*c i pritom me strasno ljubila!

Poznajem je sigurno bar 10 godina, možda i više. Oduvek je bila doterana i sređena i kada nije bila puna para. Sada, kada je došla do bogatstva, bukvalno samo pogled na nju ti već govori koliko vredi. Retko je viđam, ali kada je vidim, uvek oduzme dah. Nosi samo firmirane komplete i odela, nema ni jedne patike, nosi samo visoke štikle. Ponosna je na svoju kolekciju šešira i ogrlica. Nema velike, ali ima čvrste i lepo oblikovane sise. Koliko se moglo videti kroz suknje, guza je takođe savršena. Uvek je sređena i doterana. Radi u jednom konzulatu i čuo sam priču da je ljubavnica počasnog konzula. Ta priča je stigla i do nje. Nikada nije ni potvrdila ni opovrgla tu priču. Samo je mudro ćutala.

Prilazio sam autobuskoj stanici. Prosto mi je bilo neverovatno što tu vidim nju. Imala je neki crni sako, crnu kratku suknju i mali crni šeširić. Taman da je upitam zašto čeka autobus, kada znam da je uvek voze nekim besnim kolima, kad ispred nas je stala limuzina iz koje je izašao neki visoki nabildovani i otvorio joj vrata. Sela je i rekla “Hajde da te povezem, ako ideš do grada”. Vožnja je trajala svega par minuta, ali smo uspeli da razmenimo po koju reč. Pitao sam je da li se druži sa nekim od starog društva. Samo se nasmejala. Znao sam da su plate u konzulatima dobre, ali nisu ovoliko dobre. Nešto tu nije bilo pravo. Nešto se tu dešavalo. Kada me je ostavila u centru grada samo je rekla “vidimo se uskoro”, što je bilo čudno, jer je poprilično retko viđam.
Par dana kasnije sam saznao da je iznajmila dva stana iznad mog, koja su povezana vratima. Doneli su sve njene stvari, ali nje danima nije bilo (u prizemlju živi neka baba kojoj ništa ne promakne, zato znam). Tek nakon dve nedelje došla je preplanula sa nekim niskim ćelavim jednako preplanulim gospodinom (informaciju prosledila ista baba). To je izgleda ona sorta ljudi koja letuje samo u decembru

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar