0°C

Beograd

OPALIO SAM KOLEGINICU DA SE OSVETIM ŽENI: Zavrnuo sam joj suknju i svukao tange, a zatim zavukao jezik u njenu vlažnu p**kicu!

"Blesavko moj, perverzna curo…" čitao sam i nisam mogao da verujem. Zar ona u koju sam mogao da se zakunem i kojoj sam bezgranično verovao? U početku su mi ta stalna druženja izmedju moje žene i njenog kolege sa posla, inače našeg kućnog prijatelja, čak bila i simpatična, imali su puno zajedničkih tema jer su dosta vremena provodili na poslu zajedno.

Vremenom sam postao sumnjičav, jer se druženje nastavljalo i posle radnog vremena, bili su kontaku na sve moguće načine (SMS, chat, telefon). Sve češce sam je zaticao euforičnu, zamišljenu, sa licem koje je odavalo neku tajanstvenost. Pokušaj direktnog razgovora nije urodio plodom, obično bi se samo brecnula na mene pitajući me za koga je ja smatram i sta insinuiram.

Uveče bi, da bi izbegla seks, smišljala opravdanja da je umorna, žalila se na glavobolju, stomak… Priča mi se nije ni malo dopala pa sam jednom krišom uključio opciju snimanja razgovora na njenom nalogu na MSN-u koga je zaboravila da isključi kada je izašla do grada, i posle izvesnog vremena praćenja imao šta da vidim. Moja žena je imala aferu sa svojim kolegom.

Moje slutnje su se obistinile. Ostao sam u šoku, o ovome nisam hteo da pričam ni sa kim i nastavio da se pretvaram da o svemu ništa ne znam. Ona je cvetala posle svakog prekovremenog na poslu, a signal poruka sa mobilnog me je dovodio do ludila…

Vremenom to saznanje me je sve više opterećivalo. Nisam znao šta da radim. Posle petnaest godina braka i sa dvoje dece, nije tek tako lako sve srušiti i graditi iz početka. Morao sam sa nekim da podelim svoj problem, alli nisam imao nikog pogodnog. Da pričam društvu, pukla bi bruka, i onako su me ogovarali jer su mislili da joj omogućujem previše slobode. Mojima nisam smeo da pomenem da ih ne bi frapirao (i onako je uvek bila prisutna doza netrpeljivosti svekrve prema snaji), tako da sam bio prepušten sam sebi. "O ovome mogu samo sa Sanjom da govorim", pomislih. Sanja je bila koleginica iz firme, moj vršnjak, razvedena, pravi drugar.

Na nju sam gledao kao na rođaku ili prijatelja, nikad u njoj nisam video poželjnu, lepu zrelu ženu, milog pogleda, vragolastog osmeha, malih grudi i velike cvrste zadnjice. Okrenuo sam je telefonom i zamolio da se nadjemo negde na piću, jer imam problem oko koga mi treba njen savet. Našli smo se relativno brzo, ja sam joj ispričao svoj problem na šta je ona pokušala da me uteši, povremeno me milujući po glavi i ljubeći u obraz. Pričala mi kako to sigurno nije ništa, da je u pitanju neki nesporazum koji će se razjasniti…

Pri jednom od takvih poljubaca, poljubila me je u same ivice usana, na šta sam ja zadrhtao. Pogledao sam je i primetio i da je njen pogled blago zamućen. Htela je nešto da mi kaze, ali kao da nije smela da prevali preko usta.

"Sad kad se sve to desilo, i ja imam molbu za tebe - poljubi me" tiho je rekla da niko ne čuje, i još jednom to isto još tiše ponovila stideći se same sebe. Kao vođen nekom magičnom silom, uterao sam joj jezik do krajnika, a ruka je sama krenula ka grudima koje su strčale i vapile za dodirom. "Nemoj sad, videće nas neko" rekla mi je.

Tad smo se dogovorili da se uveče nadjemo, popijemo piće i o svemu još jednom staloženo porazgovaramo. O staloženosti više nije bilo ni govora, sve što mi se desilo do tada je palo u vodu, sada sam samo mislio na njene usne, grudi…

Veče je brzo došlo. Došla je obučena u tanku belu, skoro prozirnu, košulju i žutu mini suknju koja tek da je prekrivala čvrstu zadnjicu. Našli smo se u kafiću i na brzaka popili piće. Nismo mnogo pričali, a ja sam sve vreme nesvesno buljio u njene lepe, duge noge, preplanule od sunca.

Ubrzo smo seli u auto, i umesto da je vratim kući odvezao sam je na Košutnjak. Parkirao sam u jedan skrovit kutak šume, a kako je bilo prelepo, toplo letnje veče, sirom sam otvorio prozor na krovu. Na radiju je išla neka tiha muzika, atmosfera puna naboja.

Pokušao sam da kažem još nešto, da skrenem misli, ali više nisam mogao da se uzdržim već sam počeo da je ližem po usnama, vratu, ušima dok sam drugom rukom otkopčavao njenu košulju. Odgovorala je na moje poljupce kao mahnita, milovala me je po grudima, kosi i batini koja je ubrzo počela da se kruti i pulsira. Zavrnuo sam joj suknju i svukao tange, a zatim zavukao jezik u njenu ribicu.

Željna ljubavi, mamila me je svojim mirisom. Dugo sam je lizao dok se ona tresla u mojim rukama. Odgurnula me je nazad na moje sediste, otkopčala mi šlic i uzela moju batinu u usta. Stručno je to radila, dudala ga je a potom i lizala kao sladoled. Pomislih da mi ovo žena nikad nije radila, satro joj je stalno nesto bilo gadno, ali je zato dečkov sigurno prozdirala, kurvetina, što me je još više napalilo.

Svršio sam joj u usta, uočih par kapljica koje su iscurele koje je ona potom skupila sa moje kože. Nije ga vadila iz svojih usta, tako da sam se ubrzo osetio spreman da nastavim dalje našu strašnu igru.

Zajašila me je, sela na njega i počela da se uvija zadnjicom, a potom i nagla tako da sam mogao da grickam njene grudi. Bio sam van sebe od zadovoljstva, nije mi trebalo dugo da svršim, ovaj put u nju. Samo se stegla i zastenjala, a potom klonula glavom na moje grudi. Ostali smo tako zagrljeni još dugo, uživajuci u predivnoj večeri.

SexCentrala
Foto:Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar