10°C

Beograd

DOK JU JE DEČKO ZVAO NA TELEFON, JA SAM JE LIZAO: Želeo sam da je izj**em kao što niko nije, da nadoknadim sve one mesece njene apstinencije!

Ivana je bila je lepuškasta devojka, fenomenalne guze. Grudi joj nisu bile jača strana ali ostalo je bilo sve na mestu. Inače bili smo drugovi, čak šta više sad smo i najbolji.

Sve to na stranu, Ivana je imala dečka koji je bio "džentlmen". Tretirao ju je fenomenalno. Izvodio, ponašao se fino i bio baš super prema njoj. Ali bio je jedan problem. Nije želeo seks dok je "ne upozna potpuno".

Sve to ne bi bio problem da Ivana nema jednu manu. A to je nestrpljivost. Kada je ulazila u vezu sa njim znao sam sve o čemu se radi. Pričali smo o svemu, pretpostavljao sam da mala neće imati živaca da istrpi više od tri meseca.

Konačno bili smo kod mene. Pričali o svemu i svačemu. Žalila mi se kako ne može da izdrži. Prošlo je dosta otkako je zadnji put imala kontakt sa muškarcem. A želja joj je bila sve veća. U šali sam ubacio buvu, ako želiš ja ću ti pomoći malo oko potrebe. I ovako nemamo pametnijeg posla. Kroz osmeh sam ubacio u razgovor. Nasmejala se i rekla da će razmisliti.

Ritual nam je bio da gledamo film kod mene. Ovog puta se uvukla kod mene u krevet i pravila da joj je hladno. Primetio sam da mi je sve bliža. Guza joj je bila u mom krilu. Dok je pokušavala da skrene temu na film. Malo po malo mrdala je guzom kao da proverava teren. A onda je počela da oseća izbočinu u mojim bermudama. I ja sam polako počeo da joj guram u šorts kako bi što jači kontakt bio.

- Šta je ovo? Nasmejala se. Ono sa čim možeš prekinuti štrajk malena. Ako želiš. Pogledao sam je posve ozbiljno. Video sam kroz majicu da su joj bradavice poprilično povećane. Znam šta to znači.

- Ne, ne bi bilo u redu, imaš devojku. - Ne brini ti o njoj malena. Mislim da je vreme da se bolje upoznamo. Poljubio sam joj vrat i čuo uzdah. Ne, molim te nemoj me ložiti. Govorila je al je već držala kurac kroz bokserice. Pokušavala je da se odupre tom životinjskom porivu koji smo osećali. Ljubio sam joj vrat. Moja desna ruka je bila pod njenom majicom a leva ulazila u gaćice. Dahtala je sve glasnije. Uvukla ruku pod bokserice. Prvi put je držala moj kurac. Počeo sam strastveno da je ljubim. Naši jezici su se našli.

U tom momentu joj je zazvonio telefon. Njen dečko, nije se htela javiti. To me je još više naložilo. Svukao sam joj gaćice u jednom potezu. Spustio se dole i ubacio jezik. Vrteo sam jezikom kao tornado. Zastajući često na klitorisu da ga gricnem, pročačkam vrhom jezika. Bila je mokra kao kiša.

Onda sam ustao, stao iznad nje. Puši ga, viknuo sam samouvereno. Nije joj trebalo reći dva puta. Počela je da ga ljubi, liže od vrha do dna i obrnuto. Potom da ga sisa. Videlo se da mala ima prakse. Onaj kreten ne zna šta propušta. Okrenuo sam je na dogi. Uhvatio za kosu, kuk i navukao na kurac.

Želeo sam da je izjebem kao što niko nije, da nadoknadim sve one mesece zapostavljanja. To sam i radio. Jebao sam je sat vremena u cugu. Navlačio sam je na kurac divljački da nije mogla sklopiti dve reči. Stavio sam njene noge na ramena i tucao divljački. Pokušavala mi je nešto reći ali bezuspešno.

A onda se desilo. Mlaz iz njene breskvice kao fontana. Pokvasila je i mene i krevet. Da stanem? Ne, jebaću te dok u mom kurcu ima sperme. Jebao sam je do 5 ujutru. Na najrazličitije načine.

Na kraju, džentlmen možda dobije devojku, ali je baraba jebe.

Posvećeno jednoj Ivani koja nema strpljenja ali ima druga na kojeg se uvek može osloniti.

Dildo.rs
Foto:Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar