6°C

Beograd

BILA SAM VRELA I MOKRA, KLIZIO JE U MENI: Si*ala sam mu gla*ić i dražila mu jezikom rupicu iz koje sam željno čekala da krene seme. Kad sam osetila da je blizu vrhunca, pustila sam ga da mi ga gurne skoro celog u usta!

Bila je vrucina i neopisiva guzva u troli. Dok sam stajala i hvatala vazduh kroz otvoren prozor, osetila sam napaljenog muskarca kako se stiska uz mene iza ledja. Okrenula sam se i videla lepuskasog mladica. Nekim cudom, dopalo mi se to sto se desava. Opustila sam se i naslonila na njega.

Kada mi je stavio ruku na stomak, osetila sam talase strasti koja me obuzima. Naslonila sam glavu na njegovo rame i sigurno smo svima izgledali kao da se znamo. Zelela sam da trola stoji u mestu satima. Kad smo stigli do Slavije nisam izasla, prijao mi je njegov dodir.

Pocela sam lagano i neprimetno da njisem kukovima, sto ga je jos vise palilo. Mislila sam da ce mi ga tu pred svima zabiti. Kad smo stigli do Crvenog krsta, samo mi je rekao : “Ovde silazimo”.

Bukvalno smo pretrcali par stotina metara do njegovog stana. Utrcali smo unutra, bacio me je na trpezarijski sto, skinuo mi gacice i svom snagom se zabio u mene od pozadi. Pustila sam ga da me uzme sebicno, muski, za sebe.

Brzo je svrsio.

Otisli smo u kupatilo, istusirali se, i odveo me u spavacu sobu. Poceo je odmah da me mazi i lize po celom telu. Glasno sam uzdisala od slasti, prvi put imam seks sa nekim koga ne poznajem i divno je.

Popustaju sve kocnice, prepustas se instinktima i masti. Lizao mi je ribicu kao niko ni pre ni posle njega. Povremeno bi mi, kao slucajno, gricnuo klitoris, pa bi mi snazno gurnuo jezik u rupicu.

Kao da me jebe jezikom.

Bilo je savrseno. Vristeci sam svrsila. Kad mi se povratio dah i puls, pozelela sam da mu vratim uzitak.

Kad se vratio iz kupatila, docekala sam ga klececi na krevetu. Shvatio je sta sledi i stao ispred mene. Nije mu dugo trebalo da se digne. Lizala sam ga kao sladoled, lutala jezikom duz njegovog kurca, mazila mu testise i bila spremna da ga zadovoljavam do sudnjeg dana.

Sisala sam mu glavic i drazila mu jezikom rupicu iz koje sam zeljno cekala da krene seme. Kad sam osetila da je blizu vrhunca, pustila sam ga da mi ga gurne skoro celog u usta i onda je on preuzeo kontrolu. Pustila sam ga da bira kako i kada ce da svrsi. U jednom momentu me je samo pitao: “Mogu? ” Klimnula sam glavom i pustila da mi svo seme izlije u grlo.

Isisala sam ga do poslednje kapi . Palilo me to sto sam mu pruzila najvece zadovoljstvo koje muskarac moze da zamisli, to sto prvi put gutam neciju spermu, taj osecaj moci.

Svalili smo se na krevet i ubrzo cvrsto zaspali.

Kad sam se probudila bila je noc. On je jos spavao. Promeskoljila sam se u krevetu da bih ga probudila. Kad je otvorio oci, nasmesio se i rekao: “Mislim da ti nesto dugujem.”

Poceo je da me ljubi po grudima i stomaku, dok mi je prstom drazio ribicu, tako da sam pocela da drhtim od zelje. Nije zurio. Posle nekog vremena sam pocela da molim: “Daj mi ga”.

A on je samo nastavio sa drazenjem dok mi suze nisu posle. Okrenuo me na stomak i lagano usao u mene.

Bila sam vrela i mokra, klizio je u meni, a ja sam se namestala da ga sto dublje primim. Ulazio je naglo a izlazio lagano, od cega sam ludela .

Jedva cekajuci da se vrati u mene koliko je dug. Pozelela sam da mi se do grla zavuce, da celim telom udje u mene i da traje dugo, dugo .

I trajalo je, umeo je da kontrolise sebe, videla sam da ce cekati da svrsim. Spustila sam gornji deo tela nize a guzu digla sto vise i pocela nekontrolisano da mesam. On je nastavio sve jace i grublje a ja osecala da mi se cela utroba rascvetava. Kad sam bila pri kraju, rukom je poceo da mi drazi klitoris i ubrzo sam dozivela najbolji orgazam u svom zivotu.

Mirovao je u meni dok sam se grcila i stenjala, a kad sam se malo primirila nastavio je opet svom snagom. Utrnula, samo sam cekala da se izlije u mene vrelu i malaksalu.. Budni smo docekali jutro bez i jedne reci. Obukla sam se i otisla, klecavih kolena i srecna kao nikad do tad. Ne znam ni ko je, ni kako se zove, nikad ga vise nisam videla, ali nikad necu zaboraviti to popodne i tu noc.

Izvor: Sex centrala.com
Foto: Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar