6°C

Beograd

BACIO ME JE NA BOK I POLAKO POČEO DA STAVLJA: Tražila sam da mi nabija jače iako su mi suze išle! (FOTO)
Bilo je vruće i jako sparno ljeto, pamtim tu godinu kao jednu od boljih. Bila sam tada u samom cvijetu mladosti, seksualnih iskustva i istraživanju svoga, a i tuđih vrelih tijela.

Imala sam 19 godina i osim kupanja, izlazaka, alkohola bila sam nabrijana i pervezna isto kao i danas. Prijateljice su mi govorile da nisam normalna, a ja njima da neznaju šta propuštaju.

Zapeo mi za oko jedan momak. Visok, crn i jako jebozovan. Prijatelj stari. Koji je u to vrijeme bio u burnom prekidu sa bivšom curom. Nisam nikada previše marila za pričicama i ogovaranja, činjenice su bile bitne. On je hvatao moje poglede kao zeleno svijetlo te mi se pozvao na druženje. Naravo da prihvatih! Nakon što smo izmišljavali teme kako bi razbili tenziju i moje glumatanje dobre i fine cure koja se jako brine za njegovu bivšu i njene osječaje već smo bili u krevetu. Sreća naša što je živio sam u toj mračnoj i staroj kučici. Tako sam znala da mogu biti sasvim opuštena.

Dodiri su krenuli, upoznavanje naših tijela, a i otkrivanje dopuštenog. Njegovo me veliko tijelo visoko 2 metra i teško 100 kila palilo do besvjesti.
Obožavala sam kad bi me močno primio, ljubio po svuda te krenuo mi obrađivati malu kao što nitko do tada nije. Krivila sam se od užitka na onom krevetu kao vijuga hvatajuči svaki kutak plahte, svojim bi me jezikom doveo do ludila, doveo bi me do toga da bi vikala kako bi mi ga stavio!! Ljubio me posvuda, od butina do moje pičke, lizao mi sokove i mazio sise..uživala sam ko nikad. Dok sam ja nježno masirala njegov ukručeni kurac, polako shvačam da je red na mene, spuštam se polako i primam ga u usta. Pravim se važna i pušim mu ga trudeći se i kopirajuči one vruče tete sa interneta, guram ga do grla, on stenje i daje mi do znanja da mu paše, ližem, gutam i gledam ga u oči. pratim njegov užitak.. Odjednom me snažno primi, baca na leđa, hvata za kosu, gleda u oči i snažno gurne njegov kruti i ogroman kurac u mene!! Koji li osječaj! Zastenjem glasno. Jebe me jako, žestoko, snažno. Diže mi noge, liže stopala, vučem ga za kosu dok ga on i dalje gura u moju mokru pičku koja se cijedi niz guzove. Zvukovi, ritam, znoj i naša velika tijela se spajaju u najljepši čin na svijetu. Okreće me, stavlja mi ga zguza, gurne o zid. Gura ga u mene i pita me:”Sviđa ti se? Voliš to?” Odgovaram da Da, al mora jače, nikad mi nije dosta.nezasitna sam prasica. Vuče me za kosu, a ja si mazim pičkicu..osječam kako ču svršiti. i to je tek početak. Vičem, osječam, gorim. On se legne na krevet, zajašem ga, zezam ga. ne dajem mu gušta. Gledam ga lijepog, mokrog, velikog. Ljubimo se, ljepimo se, uhvatim ga i polako sjednem na njega..koja toplina. Kako je dobar. Uspravim se i iskazujem moju najbolju vještinu, majstorske butine i bokovi idu ritmom, on ludi, sviđa mu se. Neumorna sam, mogla bi tako cijelu noć. Svaki dan,bilo kada.
Mješam bokove ko indijska plesačica, osječam ga u sebi, tvrdog, toplog. Trljam si pičkicu i dolazim do drugog orgazma. Toliko je snažno jahanje da kuzim kako se krevet miče i nalazimo se s druge strane sobe. Dolazi, diže se osječaj, prolazi kroz cijelo tijelo. svršavam. vičem, plačem, smijem se. volim ga.

Nisam zadovoljna, ako i on nije. Baca me na bok, polako mi ga stavlja. Gledamo se. Jebe me momak baš onako kako treba. Baš onako kako volim. Sretna sam. Sretna sto smo se našli i što možemo podjeliti takve užitke. Nabija ga, glasna sam, govorim mu:”jače, jače!!” Vidim ga..svršava, glasno..volim kad muškarci glasno svrše. daje mi osječaj zadovoljstva. sretni smo, ležimo mokri. palimo frulu, smijemo se. ljubimo. soba miriši po sexu, po strasti, po ljubavi.

Izvor: erotskeprice.ws
Foto:Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar