18°C

Beograd

OLIZAO SAM JOJ PI*ČKICU: Bila je prezadovoljna!

Došla je kod mene dok su moji bili tu u stanu, samo u drugoj sobi. Podsećam vas, da nas dvoje imamo po 25 godina, i još uvek živimo sa roditeljima. Naravno, sedeli smo u mojoj sobi. Ležali, tačnije. Pustio sam neki film koji sam gledao nekoliko puta, jer sam znao da je zanimljiv, i da će joj odvući pažnju dok ja operišem na njenom telu. BIla je u nekoj uskoj trenerci dole, i nekim polutangama. Gore je imala majicu na brtele, jer je bilo toplo u sobi. Ležali smo na boku, ja iza nje, moja ruka ispod njene, jedna, a druga na njenom dupetu. Izvorno, trebalo je da bude na stomaku, ali je bila jako nemirna pa je šetala po njenom fino oblikovanom dupetu. S vremena na vreme bi me ugrizla za prst ruke koja se nalazila ispod nje, dajući mi tako znak da preterujem sa milovanjem njenog dupeta. Budući da joj je majica bila na brtele, dosta vremena sam ostavio ljubeći njena ramena. U sobi je jedini izvor svetlosti bio laptop, koji mi je bio pravo u oči, i tako dobro osvetljavao pogled na njenu kožu, da bi mi na tome mogao pozavideti svaki zdravoumni čovek. Svakim mojim poljupcem njena koža se sve više ježila, odnosno pokazivala koliko je zapravo napaljena.

- Zašto mi to radiš? Smiri se, tu su tvoji.
- Pssst - rekao sam tiho, pokušavajući da joj svučem trenerku.
- Ej, ne radi to, tu su tvoji, možemo samo da se ljubimo, vrata od sobe se ne zaključavaju.
- Psssst, smiri se, i ljubi me po vratu.

Pristala je. Dok me je ljubila, uspeo sam da gotovo neprimetno svučem njenu trenerku do kolena. Kada sam joj gurnuo prvi prst u pičku, video sam koliko je vlažna. Koliko joj je to odgovaralo ili ne, osetio sam kad me je ugrizla za vrat, izgovorivši staru rečenicu: - Prestani!!! - Naravno da nisam prestajao. Vrteo sam ga, pomerao, gurao još jedan. Sve vreme sam osećao kako joj nešto curi iz pičke. To nešto je bio nektar pičke koji pripada isključivo meni. Nije odustajala od svoje namere da me odvrati od ovoga, ali nije ni uspela. Zbacio sam je sa mene, oborio na krevet koji je bio ogoroman, a njoj su u sekundi noge bile raširene kao 15 do 3.

- Zašto si mi skinuo gaće?
- Ćuti.
- Zašto si mi gurnuo prste u pičku?
- Tišina, rekao sam.
- Zašto si ih vrteo?
- Jel ti neko brani da se obučeš?

Niko joj fizički nije branio, ali njen mozak jeste. Naravno da mi je dozvolila da joj ližem. Počeo sam lagano, sa gurnuta dva prsta. Jezik mi je išao odozdo do gore. Prsti lagano napred nazad. Kada bi prsti ispali, jezik bi upao u rupicu. I tako u krug. U jednom momentu sam prstima razgrnuo njene usmine, i zatim svojim ustima vakumirao unutrašnjost njene pičke. Klitoris je hteo da joj eksplodira. Da bi se smirila, morao sam da je ugrizem za prepeone i za butine. I to baš baš da je ugrizem. Vratio sam se lizanju. Prsti su bili ili u njoj, ili su joj širili usmine. Pokušao sam da gurnem u anal, ali joj se ta ideja nije sviđala. Voleo sam te sokove. Voleo sam da se zamažem u njima. Da budem ceo umazan. Da ne osećam drugi miris osim tog. Obožavao sam taj ukus. Ali sam morao da uzmem peškir da se obrišem u jednom trenutku, jer imam bradu, pa je počelo dosta da me čupa to što se slepila od njenih sokova.

Kada sam ustao da uzmem peškir, navukla je ćebe preko sebe, i više mi nije dala da joj ližem. Delovala je prilično zadovoljno. Mislio sam da je red da ja ležim a ona da se spusti kod nogu. Ona nije tako mislila. Pokušavao sam da je ubedim da popuši, nije htela. Pristala je da ga malo poljubi. Malo ga je drkala, malo po njemu razmazivala sokove svoje pičke, ali nije htela da puši. Ovo je bilo kao neka kazna, ne znam ni sam. Ali me je još više napalilo. Nije mi dala čak ni da je jebem, a to nikad nismo preskakali kad smo imali krevet. Veče smo završili po njenom. Ona sa osmehom, zadovoljna lizanjem, a ja napaljen kao mlad majmun. Bilo je tu i maženja, i zagrljaja i poljubaca, ali su moja muda ostala puna i modra od bolova. Do skorašnjeg viđanja, držite mi palčeve!

Klubzaodrasle.com
Foto: Twitter/merv

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar