16°C

Beograd

KAO I UVEK ONA JE ŽELELA DA DIKTIRA RITAM: Gurnula me uz zid i počela strastveno ljubiti...a onda sam bez ikakvog upozorenja ušao u nju i počeo divljački da je jebem!

Prišao sam joj iza leđa. Njena duga crna kosa se vijorila setno i kao kakva kraljica, svojim maznim i provokativnim glasom je tiho rekla nešto na francuskom. Zagrlio sam je i osetio kako je njena pripijena crna majica počela da menja oblik: njene bradavice su postajale sve kruće,a nos mi je obuzimao vrtoglavi miris njenih nektara. Кako sam je samo poželeo u tom trenutku! Ali ne,kao i uvek, ona je želela da diktirati ritam…mala moja zavodnica…pustio sam je, jer sam znao da ću tako i ja dobiti ono što sam hteo…polako sam spuštao ruku ka njenoj čvrstoj guzi,ali ona me nevaljalo udarila po ruci, okrenula se i vragolasto osmehnula….non maitenant rekla je pas ici…znao sam da želi u sobu,a ona me ugrizla za usnu i povukla me sa sobom.

Ušli smo u sobu, bela posteljina i svetlost svuda oko nas, sve romanticno, usporeno, ali onog trenutka čim je zatvorila vrata gurnula me uz zid i počela strastveno ljubiti. Spustala je svoj mali oštri jezik niz moj vrat, igrala se bisernim zubima s mojom ušnom resicom i spuštala vlažne poljupce niz moj preplanuli vrat. Ja sam već bio opasno napaljen, ali sam je ipak pustio da se i dalje igra s mojom strašcu. Uhvatio sam je za kosu, dok je ona spretno kidala dugmad s moje svetlo-plave košulje. Pogledao sam njene plave oči i strast u njima me prosto zaplašila…njeni mali slatki ugrizi niz moje grudi, njen spretni jezik oko mojih bradavica, pupka, lagani trag vlažne vreline niz moj stomak i konačno…tu,tu gde sam najviše želeo…mislio sam da cu eksplodirati. Igrala se tom crvenom zmijom oko mog glavića, i onda ga uzela u usta celog, tvrdog i velikog. Gurao sam ga gotovo do grla i stenjao sam glasno željan da budem u njoj, duboko..više nisam mogao da izdržim i zgrabio sam je.

U sledećem trenutku ona je već bila u crnom čipkanom grudnjaku i izazovnim čipkanim gaćicama. Miris na njenom vratu me izluđivao, strastveno smo se ljubili, a onda sam bez ikakvog upozorenja ušao u nju i počeo divljački da je jebem, dok me ona svojim prstima uhvatila i grebala po guzi. Ispod nas se čuo krevet kako cvili napolju je svet stao a ja sam goreo, i jebao je sve jače i glasnije. Bila je tako vlažna oko mene,tako glatka i mekana a ja sam bio tvrd kao kamen u njenoj svilenkastoj pički. Zgrabio sam je za sise i povukao je na ivicu kreveta kako bi joj ga mogao gurati do jaja. Ona je vrištala da sam najbolji da je niko nije jebao ovako. Razvaljivao sam je manijački,ona je vrištala a ja sam osetio kako ću da svršim u njoj,i hteo sam da stanem, ali ona me nije pustila. Svšili smo u istom trenutku dostigavši pravi novogodišnji vatromet . Ostao sam u njoj još neko vreme mirujući dok me ona milovala po vratu. Polizao sam znoj sa njenim toplih grudi i osetio kako se ponovo palim.

Tada sam čuo da neko prilazi našoj hotelskoj sobi i prepoznao sam glas svoje žene. Кao životinja koja namiriše strah, moja vatrena ljubavnica me pogledala i vešto gurnula sa sebe. Кao tigar,neverovatnom snagom me gurnula uz vrata i grickala mi leđa. Ema mi je masirala jaja i jednim izazovnim pokretom ponudila mi svoju belu guzu. Pribio sam je uz vrata, stavio prst u njenu picu i gurnuo joj kurac u guzu. Stenjala je tiho i grebala po smeđem glatkom drvetu dok sam ja ubrzavao tempo. Svaki atom moje snage bio je skoncentrisan na to da je sto jače jebem. Sperma u meni se opet skupila i spremao sam se da je okupam,kad…zaduvao je vetar i probudio me…

Izvor: Dildo
Foto: Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar