13°C

Beograd

ZAGRLIO SAM JE ČVRSTO I U JEDNOM MOMENTU SAM OSETIO DA PRELAZI RUKOM PO MOJOJ K***: Bila je spremna i vlažna da prihvati sve moje nalete!

Jedno prolećno veče prevrćem se po kući iz dosade ne znam sta bih od sebe, reših da napravim profil na jednoj društvenoj mreži za upoznavanje. Pomislih ajde malo da ubijem vreme, da se kuckam sa nekim nepoznatim. Napravih profil i počne neobavezno kuckanje sa jednom lepom crnkom godina oko 40. Normalna konverzacija i eto ostane na tome kako se možda jednog dana i upoznamo uživo popijemo kafu. U kuckanju sam saznao da je razvedena i da trenutno nema nikog. Legao sam da spavam razmišljajući o mojoj novoj virtuelnoj poznanici i kako bih voleo da joj vidim uživo te plave oči za koje je sama rekla da su opasne.

Sutradan sam na poslu ceo dan mislio o njoj i pustio sam joj poruku da veceras ne bih da spavam nemirno i da bih voleo da popijemo kafu. Ona je potvrdila i rekla da kafu možemo da popijemo. Lokacija je bila Ada Huja… jedan lep kafic pored Dunava… Nisam mogao da docekam 8 uveče. Našli smo se tamo… Lepa zgodna crnka plavih ociju visoka oko 170 cm, zgodne građe, na sebi je imala pantalone, majicu i cipele na štiklu. Elegantno izazovno nema sta….Upoznali smo se i seli u ćošak bašte gde je bila malo intimnija atmosfera… Odmah su nam se pogledi sreli u pozitivnom smislu. Malo po malo kroz priču sam je bockao temama vezanim za sex, na šta mi se požalila da dugo nije imala muskaraca jer su svi isti. Pomislih u sebi standardna priča ali sam iskreno poželeo da je poljubim jer je stvarno zračila nenormalnim seksipilom i po glavi mi se vrtelo kako ovakvu lepoticu niko nije ukrao za sebe i čuvao je. Ona je popila dve flašice vina i ja sam se džentlmenski ponudio da je odvezem kuci, da ne vozi ona pošto je pila i neka sutra dođe po kola.

Seli smo u moj automobil i čim smo seli ja sam je poljubio. Ona se iznenadila ali je prihvatila poljubac. Ljubili smo se tako nekih 5 minuta i ona me je odgurnula i rekla da je dosta i da krenemo kući. Živela je u blizini nekih 10 minuta voznje. Kad smo stali ispred zgrade, opet smo se počeli ljubiti strasno. Po glavi mi se motalo kako bi bilo dobro zavrsiti u krevetu sa ovom lepom ženom. Prekinula je ljubljenje i pozvala me kod sebe na jos jedno pice i naglasila samo pice nista vise. Popeli smo se kod nje u stan, živela je na drugom spratu, išli smo stepenicama pošto je lift bio u kvaru… ispred mene su se njihale dve lepe polutke da mi se u momentu digla kita.

Ušli smo kod nje u kuću i ona je to naravno primetila i prokomentarisala ” ti si izgleda neki manijak cim tako odmah reagujes a nisam te ni kafom ponudila ” rekao sam joj da od takve guze bi se i mrtvaku digao. Zavalio sam se u fotelju, a ona je rekla da ide do kupatila i da se poslužim pićem u bifeu koji je bio u jednoj komodi ispod tv-a. Sipao sam sebi malo viskija, iako ne pijem alkohol često, rešio sam da ovo veče bude opuštajuće. Izašla je iz kupatila samo u bade mantilu, videla je da pijem viski i rekla da i njoj sipam jedan. Sela je na naslon od fotelje i prekrstila noge, popila je malo viskija i pocela da me začikava što mi je penis dignut. Pomislih u sebi da ova ženka treba malo nežnosti.

Privukao sam je sa naslona u moje krilo i poceo da je ljubim, počeo sam da joj otvaram bade mantil, malo se opirala ali sam je čvrsto zagrlio jednom rukom dok sam u momentu osetio da ona svojom rukom prelazi po mojoj kiti. Prihvatila je igru ova opasna crkna, ustao sam zajedno sa njom i spustio je na trosed pored. Strgao sam bade mantil sa nje, a ispod je imala crni brus i crne čipkaste tangice. U stranu sam pomerio čipkaste tangice i ispred mene se našla skroz glatka i mesnata ribica koju sam odmah krenuo da ljubim lagano.

Prelazio sam jezikom lagano preko nje…kružio po njoj po usminama razdvajao ih jezikom da oslobodim put za ulazak u nju. Počeo sam da uvlačim jezik i da je tucam jezikom ( kad mi se dopadne pica mnogo volim da je ližem i da zadovoljim dragu osobu ) i uživao u njenim kricima zadovoljstva. Posle nekih 20 minuta oralnog zadovoljavanja prelepe Anje samo je izustila da zeli da me oseti celog. Ja sam već uveliko bio spreman u punoj erekciji i toliko napaljen da sam mogao odmah i da prsnem. Svukao sam pantalone, gaće i majicu sa sebe i već sam bio na ulazu u nju.

Počeo sam ga joj trljam picu svojom kitom, da joj dražim klit i širim usmine. Samo sam je čuo kako je rekla uđi u mene ne muči je vise. Ušao sam lagano u nju da oseti svaki milimetar od 19 cm mog ponosa. Kako sam ga celog stavio ona je imala blaženi osmeh… Ubadao sam polako onako temeljno, vadio ga do glavića i ulazio do jaja u nju. Pica je bila vlažna i spremna da prihvati sve moje nalete. Tucao sam je tako neko vreme gde se raspametila i rekla kako hoće ona da bude na meni. Brzo smo se rotirali i sada sam ja ležao a ona se nabola na njega. Stenjala je glasno, mešala je kukovima napred nazad na njemu, a ja sam je držao za guzu sa obe ruke.

Dok je bila na njemu svakakve prljave stvari je govorila kako hoce da je tucam zestoko kako ću sad celu noć morati da je tucam u picu i da je zadovoljim i da nadoknadi to što 9 meseci nije osetila muško. Ubrzala je ritam i shvatio sam da je blizu vrhunca… od tog ritma i meni se pomutilo u glavi i osetio sam kako mi u jajima kuva i sprema se eksplozija… Rekao sam joj da sam pri kraju na šta mi je samo rekla zajedno ćemo slobodno, opusti se. Ubrzala je ritam i počela glasno da vrišti, od tog njenog uzivanja bukvalno mi se zamračilo pred očima i osetio sam kako špricam toplu spermu u njenu picu. Ona je zastala sa nabadanjem, a ja sam praznio jaja doboko u crnokosu prelepu Anju…
Kako sam ispraznio i poslednju kap spreme u Anju… ustala je sa njega i topla bela tecnost krenula je niz njene glatke butine da se sliva. Rekla mi je samo “idmo pod tuš zajedno i ne planiraj večeras da ideš kući

Izvor: Sex centrala
Foto: Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar