25°C

Beograd

NAMESTIO JE SVOG DOMAĆINA U MOJU PI*KU: Nabio me je toliko da sam vrisnula iako je moja pi*ka bila prevlažna!

Da, istina je- drolja sam. Ma koliko sam se trudila da to poreknem ne vredi, znam bila sam, sad sam i ostaću. Od malena sam muškarcima u mojoj okolini gledala kurčine i razmišljala o njima, njihovom obliku i veličini i o tome šta mogu da mi urade.

Znala sam da to nije tipično za jednu dvanaestogodišnjakinju, ali nisam se bunila, svako veče sam masturbirala misleći na njih. Konstantno masturbiranje je trajalo do mog prvog seksualnog odnosa, kad sam imala trinaest i po godina. Od tada sam videla i osetila male i velike, srednje, debele i tanke, bele i crne. Sad imam 22 godine i nisam se nimalo promenila.

Najbolje seksualno iskustvo mi se desilo pre manje od godinu dana. Bilo je leto. Moji roditelji su napokon spakovali kofere i krenuli na more, a meni ostavili ključeve i pozdravili me očekujući da njihova fina ćerkica za to vreme sprema ispite. U početku je tako i bilo.

Učila sam, viđala se s prijateljima, svakodnevnica. Posle 4 dana javio mi se moj bivši, Jovan, nekadašnja ljubav mog života, koga sam kresala pored njegova dva druga i brata. Pozvao me je kod sebe da ”pričamo”. Zna se.

Obrijala sam ribicu, naparfemisala se. Kad sam pošla, moj sedmogodišnji bratić me je podsetio da moram da ga vozim na rođendan kod kumova. To nisam mogla da odbijem da mi ne bi moji prebacivali do kraja života. Ipak je to ugledna porodica, a ja sam se ježila takvih.

Još jedan dan bez kresa, za mene smrt. Sedam dana bez jebanja!!!

Da ne dužim. Stigli smo na rođendan gde je bilo pravo zabavište. Sve me je to nerviralo.

Ostala sam kod kume i kuma da popijem piće sa njima, čisto iz kulture. Kuma je sekla tortu za klince, a ja sam ostala sa mojim neodoljivim četrdesetogodišnjim kumom, tatinim najboljim prijateljem, na koga sam uvek drkala. On je oduvek imao tako jebačku facu i pokrete, činilo mi se da je iskusan i da mu je dobra oprema. Ovog puta nisam imala vremena za maštanje i krenula sam kod Joce.

Ali eto komplikacije, kola su mi se pokvarila. Kum se ponudio da me odveze bez dodatnih pitanja. I tu smo.

Dok smo bili na putu počeo je pohotno da me gleda i dobacuje dvosmislene rečenice. Prihvatila sam igru, pogotovo posle popijenog konjaka. Na moje iznenađenje, skrenuo je u slepu ulicu.

Rekao mi je: Kao da si juče dete bila, a sad ovakva pička. Iznedadio me je takvim grubim komentarom, ali to me je dodatno napalilo. Počela sam da se pipam za svoju vlažnu pičkicu, nesvesno. On je izvadio svoju kurčinu koja je bila nenormalno velikaaaaaa i počeo da ga baca u nesvest.

Zašto masturbirati kad sam ja tu – bile su moje reči. Zgrabio me i nabio duboko u moje grlo, pušila sam kao nikad, ponašala sam se kao porno diva gurajući ga do krajnika a rukom dirajući njegova ogromna jaja. Pušila sam mu toliko da me je vilica zabolela, a on je divljački nabijao tri prsta u moju guzu. Podigao je moju glavu i počeo divljački da me skida.

Grizao je moje bradavice, trpajući jednu pa drugu i nameštao svog domaćina u moju pičku. Nabio me je toliko da sam vrisnula iako je moja pička bila prevlažna. Dok me je rasturao pričao mi je kako je dobio želju da me nabije na sred rođendana. Mene je to još više palilo, bila sam blizu vrhunca. On je i dalje prodirao velikom brzinom u mene, zatim ga izvadio i istom silinom nabio u moju malu guzu, jecala sam što od bola što od uzbuđenja.

Posle par minuta mahnito sam se tresla i svršavala kao nikad do tad. Tečnost iz moje pohotnice se slivala niz naše butine. Jebao me je tako još pola sata, činilo se da može čitavu večnost, a ja sam sva iznemogla od takvog karanja jecala u ekstazi. Izvadio ga je iz pice i gurnuo u moja već razjebana usta.

Posle nekoliko sekundi je svršio u velikim mlazovima, a ja bez oklevanja popila kao mala mleko pred spavanje. Ahhhhh .

Ovaj šmek sperme do sad nisam još probala. Umorno sam se oblačila, a on se zadovoljno smeškao gledajući me i dobacujući: Nisi ti loša, kumice, nadam se da ćemo se češće družiti. Završivši oblačenje i čuvši te reči prišla sam mu i nabila jezičinu u usta i nežno mu pomazila veliko koplje. Izlazivši dobacila sam: Naravno, što se mene tiče već sutra.

Zalupila sam vrata i uputila se ka Jocinom ulazu. On je bio već nervozan jer me je čekao sat vremena, pa možda i više. Bez pitanja, besan, rekao mi je da me je jedva dočekao i uhvatio me za umornu picu, a ja jadna kako da ga odbijem, ipak sam ja nimfomanka. Jocina kurčina je bila zaista velika, ali njegove tehnike nisu bile kao i kumove.

Kum nije dugme. On je najbolji jebač u mojoj povećoj kolekciji. Ipak kurac je nešto što se ne može odbiti kao ni kumstvo, zar ne? :).

Izvor: erotskeprice.info
Foto:Twitter/Meri

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar