21°C

Beograd

RAZBIJAO JE MOJU PI*KU SVOJOM KUR*INOM GRČEVITO SE DRŽEĆI ZA MOJE SI*E: Ubrzao je ritam da sam svršila ko zna koliko puta!

Bila sam menadžer u jednoj firmi i dnevno sam radila minimum 12 sati. Kao strog i pravičan menadžer, oko sebe sam uvek imala tim ljudi. Doduše, nekad su odlazili iz tima, jer nisu mogli da podnesu takav tempo rada, zato nam je uvek trebalo još ljudi.

S obzirom na svoje obaveze u firmi, baš i nisam imala vremena za veze i izlaske. Bila bih presrećna kada bih ugrabila kafu ili piće s prijateljicama, ali to bi bilo samo to.

Elem, desilo mi se jedno interesantno iskustvo pre par godina. Bila sam relativno mlada, sa svojih jedva 40 godina. Nisam tada još bila u braku, a nisam bila ni u vezi. Kao što već rekoh, čitav moj život je bio posao.

Kao što sam već napomenula, zbog obima posla uvek smo tražili dodatnu radnu snagu. Prosto je tako moralo…

Jednog dana, po završetku radnog vremena, slučajno sam u prevozu srela kolegu koji se isto vraćao kući. Izašli smo na istoj stanici, gde ga je čekao jedan prijatelj. Upoznao me je sa njim i ubrzo su me nagovorili da popijemo po piće.

U razgovoru mi je kolega rekao kako njegov prijatelj ima jednu komšinicu koja traži posao i pitao me je pošto sam menadžer da li ima šanse da je zaposlim.

Ostavila sam mu svoj broj i rekla mu da mi se javi pa ćemo videti. Javio mi se tek nakon nekoliko dana. Izvinio mi se i rekao kako je u međuvremenu komšinica našla posao, ali da bi on svejedno želeo da popije kafu sa mnom.

Pozvao me je da dođem kod njega kući, ali ja sam odbila i rekla da možda možemo da se dogovorimo za neki drugi put. Nekako mi je to bilo prenapadno, kafa kod njega…na kraju krajeva, mogli smo da je popijemo i u nekom kafiću…

Ali… Nikad ne reci nikad… Narednih dana me je posao uništio totalno, nisam znala za sebe bukvalno, a on je svakodnevno nastavio da me zove kod sebe. Bio je neverovatno uporan!

Na kraju, ja sam ipak popustila i prihvatila tu kafu. U glavi sam vrtela misao da mi treba jedno kratko opuštanje. Pomislila sam, to je samo kafa, neće mi pasti kruna sa glave. Bogami i nije, pale su neke druge stvari… Sačekao me je na dogovorenom mestu, malo smo prošetali a onda otišli do njegovog stana.

Ušla sam i smestila se na udobnu garnituru. Ispijali smo kafu i neobavezno pričali. Bio je veoma pristojan prema meni, ali u jednom trenutku se skroz približio i položio svoje usne na moj vrat. Prelazio je poljupcima preko mog vrata i obraza, pa sve do usana.

Lagano mi je gurnuo svoj jezik u usta.

Sve vreme me je mazio po grudima preko majice, a onda ju je skinuo i polako se poljupcima spustio do grudi. Otkopčao je brushalter i one su ispale. Nastavio je da ih ljubi i mazi. Ja sam sva -gorela u tom trenutku, sve me je to jako ložilo i uzbuđivalo…

Tog momenta je otkopčao moje pantalone, skinuo ih i položio me na leđa. Raširio mi je noge, a ja sam samo gledala kako skida svoje bokserice i ostaje go. Bogami, bio je lepo obdaren i ja sam u tom trenutku silno poželela taj kurac! Moje noge su se odmah našle na njegovim ramenima, a vlažna ribica je samo čekala da uleti u nju.

Prvo ga je gurao polako i nikako da osetim kraj njegove muškosti. Parao je moju utrobu tamo gde nijedan pre, a ni posle njega nije bio… Konačno sam ostelila njegova muda na svom dupetu.

Razbijao je moju pičku svojom kurčinom, grčevito se držeći za moje sise.

Ubrzao je ritam, navlačio me je na sebe sa takvom lakoćom, da sam svršila ko zna koliko puta. Toliko sam glasno stenjala da sam se uplašila da nas neko može čuti. Na kraju je izvukao svoj kurac i svršio mi po grudima. Ja sam ga zgrabila onako ubalavljenog i vrelog, i ugurala u svoja pohotna usta.

Zastenjao je i zgrabio me za kosu. Diktirao je ritam, a ja sam se gušila u toj njegovoj slasnoj kurčini. Parao mi je krajnike i neprestano rastao i pulsirao. Naglo ga je izvadio iz mojih usta, okrenuo me potrbuške i krenuo da mi vlažnim prstima masira anus.

Znala sam dobro šta sledi, stoga sam se trudila da se maksimalno opustim i olakšam mu ulazak… u moju guzu. Prodirao je lagano, a opet moćno i strasno. Stenjala sam, jer se mešalo zadovoljstvo i peckajuća bol. Ne pamtim kada me je neko poslednji put jebao u guzu, zaista. A on je to, itekako, stručno radio. Lagano je ubrzavao, dahtao i mazio mi leđa.

Sama sam se nabadala na njegov kurac i svršavala kao prava kurvica.

Sokovi su tekli iz mene, a on je životinjski stezao moju guzu i do jaja ulazio u nju. Na kraju sam osetila njegove trzaje i da me ispunjava svojom kremastom spermom. Noge su mi podrhtavale, pa sam se stropoštala na krevet, sa njim u sebi.

Nakon toga smo nastavili naša viđanja kao i popodnevne, večernje i noćne kafe, kad god bi moj posao to dozvolio. Nastavili smo još neko vreme da se viđamo posle toga. Prolazilo je vreme, on se u međuvremenu oženio i skrasio, ja takođe.

Ali, svaki put, kada bi se sreli slučajno u gradu, u uglu usana bi nam zatitrao osmeh i čudna jeza bi mi krenula niz kičmu…

Izvor: Erotske priče.com
Foto: Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar