25°C

Beograd

UZEO JE MOJU RUKU I STAVILA JE NA SVOJE MEĐUNOŽJE: Sisala ga je tako profi, da mi se za tren sve pomračilo pred očima.

Nemam fobiju od liftova, ali ih generalno ne volim.

Možda zapravo imam fobiju od zatvorenog i uskog prostora, a lift to svakako jeste. Elem, ne volim ih, ali su neophodni. Mada su iritantni… I umeju da kasne… A i da se zaglave…

I toga dana sam dugo čekao lift da stigne do prizemlja, a kada sam konačno ušao u njega, primetio sam da ka vratima trči i jedna mlada devojka. Mahala mi je, zadihana, da zaustavim lift. Pružio sam ruku ne dozvoljavajuci vratima da se zatvore.

-E bas Vam hvala! – rekla mi je kroz smešak.

-Ovde se lift inače dugo čeka, ko zna koliko bih se zadržala, a baš sam u žurbi!

Lift se lagano pokrenuo. Osmotrio sam je krajičkom oka. Bila je zgodna, sa vižljastim nogama, sjajnom, plavom kosom i divnim bademastim očima. Na tren mi se učinilo da drhti kao prut. A onda je progovorila i potvrdila moje sumnje:

-Znate, uvek me je strah da se ne zaglavim u liftu, zato obično izbegavam da idem sama.

Iskreno, radije idem peške ako nema nikog drugog u liftu.

-Ma, nemate cega da se plasite – hrabrio sam je – ovaj lift se još nikada nije zaglavio.

Okrenula mi je leđa, zagledana u dugmiće. Odjednom, lift je zadrhtao, a zatim i potpuno zastao. Pogledala me je širom otvorenih ociju.

– Eto, šta sam Vam rekla, ja sam takav baksuz… – prišla mi je i uhvatila me za ruku. Od toga što je uradila, telom su mi prošli trnci i osetio sam neko čudno golicanje u predeli potiljka. Pokušao sam da smirim situaciju, a i sebe…

– Ma, nije to nikakav problem, sigurno postoji neki alarm… – napravio sam pokret ka tabli, ali me ona spreči. Stajala je naspram mene, sa upitnim i unezverenim pogledom. Sada se već, bukvalno tresla.

– Da li bi Vam bilo neprijatno ako bih Vas zamolila da me zagrlite? Tako sam se uplasila!

Zbunjeno sam je obgrlio oko ramena. Ovo, zaista, nisam očekivao. Podigla je svoje krupne oči prema meni. Gledala me je sa puno zahvalnosti. Mada… krilo se tu, još nešto…

-Oh, vi ste jedan tako snažan muškarac, ja ne znam šta bih radila da niste ovde sa mnom. Mogu li da znam Vaše ime? A možda bismo mogli i da pređemo na „ti“, kad smo se već našli zajedno u jednom ovako strašnom momentu?

-Andrej – izgovorih promuklo – zovem se Andrej.

-Drago mi je, ja sam Magda! – izgovori ona, ne pokazavši ni najmanju nameru da izađe iz mog naručja.

– Šta misliš, kada će doći da nas spasu?

-Ne znam stvarno, ako ne pritisnemo dugme…

I dalje mi nije dozvoljavala da pritisnem dugme, blokirala mi je put ka njemu svojim telom, čija je blizina već krenula da stvara komešanje u mojim preponama…

Ona uze moju šaku i prinese je svojim grudima. Zbunih se.

Ovakav razvoj situacije nisam ni najmanje očekivao.

-Magdo…ja… – mucao sam, dok mi je kurac poigravao u pantalonama.

-Da? – mazno je odgovorila, još više pritiskajući mojom rukom svoje grudi.

-Zar nisi oduvek zeleo da vodis ljubav u liftu? Znam da ja jesam, a ovo je savršena prilika, zar ne? Mogu proći sati pre nego sto nas odglave, zašto da ne iskoristimo to vreme na najbolji mogući način?

Stajao sam prislonjen uz sami zid lifta, nisam mogao da se pomerim, mada, istini za volju, nisam ni želeo da se pomerim. Prijalo mi je sve to, ta novonastala situacija. Samo sam je gledao…ali je ona taj moj pogled protumačila na itekako dobar način.

Prvo je lagano ruku spustila do ispod pojasa i milovala mog pitona besomučno. Bio je probuđen za sekunda i krenuo je da pulsira i da se praćaka u njenoj ruci. Potom se sagnula i stavila moj kurac pravo u usta. Osetio sam da me podilaze žmarci.

Sisala ga je tako profi, da mi se za tren sve pomračilo pred očima.

Znao sam da ću svršiti brzo ako nastavi da tako vešto palaca jezikom oko njega, a to nisam želeo…Nisam mogao da čekam pa sam je podigao rukama sa poda, naglo okrenuo, zadigao joj suknju, pomerio gaćice u stranu, a potom joj ga sjurio unutra.

Jebao sam je bez imalo obzirnosti, toliko jako, da je ona ispuštala krike koje do tada nisam nikada čuo. Rasturao sam joj pičkicu, čvrsto joj stežući guzove i navlačio na svoju pomahnitalu kurčinu. Ona se rukama odupirala o zidove lifta i sama se ludački nabijala.

Osećao sam nalet i potres u preponama. Naglo sam ga izvadio i iscureo na pod lifta. Seli smo zadihani u nadi da će ponovo neko doći po nas. Posle sat vremena čekanja smo ponovili isto, ovoga puta na podu…

Spasioci su nas, bogami, poprilično dugu ostavili unutra… Na našu sreću… I mislim da je Magda posle ovog našeg druženja, itekako zavolela liftove.

Koliko vam se svidela ova priča?

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar