18°C

Beograd

BILA JE VRELA: Njena pi*kica me nije puštala iz sebe, prosto sam osećao snagu njenih mišića koji su se stezali oko mog kur*a!

Već dugi niz godina radim kao šanker.

I ne žalim se. Uvek ima pića, najrazličitijih priča a i žena. Relativno skoro sa nama je počela da radi nova konobarica Mira. Simpatična i na prvi pogled fina devojka. Mada, s obzirom da dugo radim s ljudima, a i ženama, primetio sam nešto izvitopereno u njenom pogledu. Znači, ova mala konobarica i nije tako fina kao što se predstavlja. A to se ubrzo i pokazalo kao tačno. Radili smo do kasno, kao i svake večeri, za šankom je bilo 5-6 regularnih gostiju.

Mira se vracala okolo i rasklanjala čaše sa okolnih stolova i povremeno bi mi uputila smešak. Ja sam bio nalaktnjen na šank, veselo čavrljajući sa gostima. Nisam mnogo obraćao pažnju šta radi konobarica.

Tek najednom, osetih da mi neko čeprka po rasjfišlusu.

Bacih pogled preneraženo i videh nju, nasmejanu, kako ga drži u rukama.

Nisam znao šta da radim, osim da za tren sklopim oči, kada ga je stavila u usta. Trudio sam se da ostanem pribran i da ne pokazujem svoje slatke muke, a opet, ona ga je lizala sa takvom strašću da sam se bojao preveremene ejakulacije. Spustio sam ruku na njenu kosu i čvrsto joj nabio glavu do samog korena mog kurca. Hteo sam da eksplodiram. Pomerih joj glavu i spustih se do nje.

-Čekaj me u magacinu, dolazim za minut!

Konobarica je obrisala ubalavljene usne i namignula mi. Nestala je za tren oka. Jedva uvukoh kurac u pantalone jer je bio krut i spreman za akciju. Rekoh gostima da se vraćam za minut i odjurih za njom. Čekala me je, naslonjena na gajbe.

-Za ono što si uradila…čeka te kazna.

-Odbićeš mi od plate? –nasmejala se konobarica. Ne, nego ću da razbijem tu tvoju pičkicu od jebanja!

Navalih je na gajbe, strgoh pantalone, pomerih gaćice u stranu i ugledah fenomenalno vlažnu pičkicu. Bila je vrela i bukvalno je zgrabila moj kurac i usisala ga u sebe! Uhvatio sam je za struk i krenuo divljački da je navlačim na sebe. Zadigla je majicu i počela da mazi svoje grudi i uvrće bradavice.

Izvor: Erotske priče iz ženskog uma
Foto: Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar