19°C

Beograd

PUŠILA SAM PRAVU LEPU K*R*I*U PROŠARANU ŽILICAMA: Onda ga je izvadio iz mojih usta i žestoko ga sjurio u moju pomahnitalu p*č*u!

Imala sam potpuno miran i ušuškan život, pun ljubavi i obostranog razumevanja.

Divan brak, divnog muža. A onda je sve to nestalo, tek tako, iznenada. Ceo život, jedna lepa priča je nestala, kao obrisana gumicom. Samo pamtim zvuk telefona i hrapavi, muški glas koji me s druge strane žice obaveštava da je moj suprug, moj dobri Marko stradao u saobraćajnoj nesreći.

Svet mi se srušio! Ni sama ne znam odakle sam smogla snage da nastavim, valjda zbog ćerke, bila je u osetljivim godinama, tinejdžerka. Ona u osetljivim godinama, a ja u najboljim. Iako su me muškarci saletali, nisu me interesovali. Moj život se svodio na posao i kuću. Za bilo šta drugo, nisam imala ni snage ni volje.

Naravno, vreme čini svoje… Samoća ubija, osobito noći…Sve češće su kretale da mi se javljaju želje, pa sam to uspela da „ugasim“ igračkom, vibratorom.

Počela sam da volim noći i da im se radujemo. Samo moj novi prijatelj i ja. I mašta. Jutra su me vraćala u realnost. I tako iznova i iznova. Začarani krug.

S dolaskom leta, shvatila sam da je stanu potrebno jedno dobro krečenje.

U našoj zgradi je živeo moler – profesionalac, Nikola, porodičan čovek, visok, malo prosed, četrdesetih godina, bivši sportista. Angažovala sam ga da okreči stan i unapred se radovala što više neću videti ružne fleke i mrlje po zidovima. Ostavila sam mu ključeve, kako bi radio dok sam ja na poslu.

Toga dana, kada sam se vratila sa posla, otvorivši vrata, zapahnuo me je miris kreča. S vrata sam krenula da veselo čavrljam, da zapitkujem komšiju i nudim mu kafu. Prijatno je odgovarao, bio mi je okrenut leđima, a na moje pitanje da li je za kafu se okrenuo i s velikim osmehom mi rekao da jeste.

Da li od njegovog osmeha ili budže koju sam spazila na njegovom šorcu, tek srce je krenulo ludački da lupa i udara. Po licu mi se širila nenormalna toplina, a pička je krenula da pulsira.

Totalno sam se odvikla od prisustva muškaraca, pogubim se čim mi se neki nađe u blizinu.

Zakuvala sam kafu i postavila u dnevni boravak, prethodno sklonivši najlone da se može sesti. Par minuta sedeli smo i ćutali. A onda je neprijatnu tišinu prekinula njegova konstatacija da sam ja baš dugo sama. A prošlo je poprilično od Markove smrti.

Krajnje neuverljivim glasom sam rekla da je to moja stvar i da se to nikoga ne tiče. Ukrstili smo poglede…pala sam…znali smo to oboje… Prišao mi je i izvadio mesnatu komadinu. Borila sam se za vazduh…Glavić je bio tik do mojih usana. Zgrabila sam kurčinu kao ajkula. Poznati slankast ukus.

Pušila sam pravu, lepu kurčinu prošaranu žilicama. Bila sam gladna dobre kurčine. Poceo je da stenje i da mi pridržava glavu. Glavić mu je bio između mojih krajnika, dok sam ja polako skidala gaćice… Počela sam polako da usporavam ritam…ovlažila sam….raširila sam noge.

Izvukao je kurčinu iz mojih usta i žestoko ga sjurio u moju pomahnitalu pičku.

Potpuno sam mu se podala, znala sam da me jebe iskusan mužjak….dobro sam ga primala. Parao mi je utrobu dok je poput divlje zveri ulazio u mene. Obujmila sam ga nogama i nisam želela nikada da stane. Osećala sam da mi orgazmi jure u naletima.

Tresla sam se u slatkom grču. Hitro ga je izvukao i poprskao me je spermom….po stomaku..haljinu…jedan mlaz je dobacio i do kose i lica….obrisao je glavić o moju dlakavu pičku….Zadovoljni, sedeli smo na kauču…zapalili po cigaretu…i ćutali…

Posle cigarete i hladne kafe, Nikola je ustao i prokomentarisao da je za danas dosta i da sutra nastavlja sa krečenjem. Nasmejala sam se i dobacila mu dok je odlazio, da će ga sutra čim dođe, čekati i kafa.

Izvor: Erotske Priče
Foto: Twitter/jok

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar