20°C

Beograd

SISALA JE MOJU KI*U KAO DA JOJ JE POSLEDNJA: NIKADA NISAM BIO OVAKO UZBUĐEN! (FOTO)

Leta u Beogradu mogu da budu poprilično dosadna.Naročito ako ne ideš na more, a u nekim si tinejdžerskim godinama. Leta su bila neizdrživo topla, sparna, teška i lepljiva. Preko dana su se svi skrivali, a noću bi svi izmileli van. Ne znam tačno koji je dan bio, ali biće da je bio vikend, tako da je pao dogovor da se ode na piće.

Kao i svaki osamnaestogodišnji tinejdžer, bio sam željan provoda i opijanja. I te večeri se popilo previše. Bez obzira na pijanstvo, uspeli smo upoznati dve devojke. Jedna se zvala Ana, a drugoj se, da budem iskren, ne sećam imena. Prosečnog nekog izgleda, obe su imale smeđu kosu. Bar su tako izgledale u mojim pijanim očima.

Ana je bila sa malo većim grudima, možemo reći trojka, a ova druga nešto manjim. Nakon par pića, odlučile su poći sa nama u jedan klub. Čim smo došli u klub ta devojka kojoj nisam zapamtio ime, a ni lik, mi je uvalila jezik u usta. U ritmu muzike je počela guzovima da mi se trlja o kitu.Bilo je potrebno par minuta da moj pijani mozak skopča da ta devojka želi moju kitu. Kako je to doprlo do mog mozga, tako je odmah i do moje kite, koja je istog trena počela da se diže. Onako pijan, skontao sam da bi mi se moglo posrećiti večeras.

Nakon nekih pola sata, šapnuo sam joj na uho da izađemo napolje, negde, možda u park. Pristala je. Jebiga bio sam klinac, nisam imao auto, a i malo mi je bilo bedno otići u WC sa njom. Tako smo izašli iz kluba, dok je njena drugarica ostala sa mojim drugovima. Seli smo u park, odmah smo počeli da se ljubimo, u svojim rukama sam osećao njene male grudi i nabrekle bradavice. Lagano sam od grudi krenuo prema stomaku, sa željom da moja ruka završi u njenim gaćama. Ruka se sve niže i niže spuštala i nije nailazila na njen otpor.

Gurnuo sam jedan prst u njenu vlažnu, ne baš puno dlakavu picu. Ona je samo zastenjala i počela da vadi moju kitu. Ubrzo je njena glava bila u mom krilu, stavila je celu kitu u usta. Iako pijan, od tog pušenja mi se dodatno vrtelo u glavi. Njene sitne usne na mom glaviću, jezikom lagano prolazeći od korena da vrha. Totalno sam se uzbudio. Balavila je po mom kurcu, držeći mi jaja u šaci. Pogledala me je pravo u oči, izvukla kitu iz svojih usta i rekla mi da je spremna. Iako sam bio pjan i napaljen, nisam zaboravio da stavim kondom. Naguzila se preko klupe, polako samo gurnuo svoju kitu i njenu vlažnu, ne baš puno usku pičku. Zastenjala je. Jebao sam je jako, sa rukom oko njenih usta iz kojih su dopirali uzdasi.

Pičkica je veselo šljapkala pod naletom moje kite i sokova. Uvijala se i mešala a ja sam znao da neću još dugo moći da izdržim. Nije prošlo puno vremena i bio sam pri kraju. Rekao sam da ću svršiti.Želela je da joj svršim u usta, što sam ja oberučke prihvatio.Izvadio sam kitu iz nje, bacio kondom i svršio u usta. Istina malo je i pobeglo na lice i kosu. Ono što joj je bilo na jeziku je progutala, u slast, činilo mi se a ostalo je obrisala, poljubila me u obraz i vratila se po drugaricu. Ja sam ostao da se malo priberem na onoj klupi, osećao sam da me pijanstvo malo popušta, pa sam se nekako i ja, vratio drugovima u klub i nastavio piti. Nikad je više nisam video. Ne pamtim je. Ali pamtim klupu. I dan danas se nasmešim kada prođem pored nje. Odjednom mi se sve vrati. Letnji flashback.

erotske-price.rs
Foto:Twiter/Tičica(Privlačna)(Vučica)

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar